От х:

Днес в x:

Задържаха пияния водач без книжка, катастрофирал с откраднатата кола

Задържан е 30-годишният Исус Митков, който открадна колата на бившия си работодател и катастрофира по пътя от Харманли към Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът стана на разклона за село Брягово.

В 4:20 часа вчера в полицията е бил подаден сигнал за преобърнатия автомобил „Фолксваген“. Пристигналите на мястото екипи установили колата, която била без водач. В хода на работата по произшествието при служителите се е явил мъжът от село Узунджово, който им съобщил, че той е управлявал автомобила и признал, че го е взел без знанието на собственика му от складова база на булевард „Съединение“ в Хасково, където преди работил. След като се връщал към областния град рано сутринта е загубил контрол над возилото, излязъл вдясно по посоката си на движение, ударил се е в пътен знак, след което се е преобърнал на лявата си страна. Пътните полицаи са го тествали за алкохол и дрога, като дрегерът отчел наличие на 1,38 промила в издишания въздух. Той нямал и шофьорска книжка.

Той е бил откаран в хасковската болница за преглед, но не се е наложило продължително лечение. Задържан е до 24 часа. Съставен му е акт и по случая е образувано досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пи
    Питам !
    0 0
    16:52, 22 фев 2024
    Кое е това село Брогово?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини