От х:

Днес в x:

Катастрофа затрудни движението на входа на Хасково

Изображение 1 от 6

  Катастрофата е станала около 18 часа на кръговото кръстовище между бул. "Г.С. Раковски" и ул. "Ком".  Не е ясно как е възникнал сблъсъкът между двата автомобила. По първоначална информация двете коли са се движили една зад друга, когато по неясни причини настъпил ударът между тях. 

  На мястото на катастрофата имаше 3 полицейски коли, а органите на реда тестваха водачите за алкохол и уточняваха причините за инцидента. 

  Няма пострадали при катастрофата.  Щетите по автомобилите също не са сериозни. Инцидентът обаче създаде значителни затруднения за шофьорите, тъй като някои от изходите на кръговото кръстовище бяха затворени за движение за кратко. 

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Лу
   Лудият Макс
   33 -3
   21:34, 14 яну 2024
   Точно там има пешеходна пътека и първата кола като спре да пропусне пешеходеца а втората кола или третата кола след тях блее по телефона си и се получава ПТП-то поради отвличане на внимание.
   Обърнете внимание как повечето водачи на леки MПС още с наближаването на кръстовище със червен светофар си вадят смарт телефоните и ги прибират след двеста метра след като като са преминал кръстовището.
   Хасково нет, ще обявите ли резултатите от теста за дрога от тази ви публикация ?
   • Ра
    Рангел
    17 -1
    21:36, 14 яну 2024
    шопара си го търси
  • 2
   Ив
   иван богров
   14 -1
   05:44, 15 яну 2024
   Все по отвеяни шофьори!После нещо друго им криво,я кръгово,я кръстовище....
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини