От х:

Днес в x:

Традицията на Коледната пекарна в училище „Васил Левски“ се предава от учениците към детските градини

    Красотата и доброто са заразни, а по Коледа чудото е вътре в нас, казва мъдрите хора. Традициите са тези, които ни сближават, обединяват и ни носят радост, добавят пък преподаватели, родители и ученици от СУ „Васил Левски“ в Хасково.

    От години в предпоследния ден преди коледната ваканция школото се превръща в пекарна. Всичко наоколо ухае, а месенето на хляба е не само забавно и любопитно за учениците, но и доставя истинското удоволствия накрая да видиш какво е излязло изпод ръцете ти.

    Тази година ритуалите бяха спазени и голямото печене започна в ранния следобед. В тазгодишната коледна пекарна се включиха и по-малките -възпитаниците от детска градина „Зорница“ в Хасково и деца от с.Гарваново.

    Всички много се забавляваха по етажите на училището с месенето, а някои от шеф пекарите бяха и с обсолютния атрибут на професионалиста-снежно-бяла шапка.

    И преди празничните трапези и топлите дни на семеен уют да започнат,  децата  са заедно днес в един приятен следобед, изпълнен с емоции, който ще остане незабравим за всички тях.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини