От х:

Днес в x:

Стартира гласуването в анкетата за Спортист на годината в България за 2023-а

Традиционната анкета за избор на спортист, отбор и спортист с увреждания на годината, организирана от Нове АД Холдинг, e достъпна за регистрация и гласуване от днес, 14 декември 2023 година, предава БТА.

До 23 декември (включително), всички действащи спортни журналисти ще могат да дадат своя вот за носителите на най-престижните спортни награди в България в категориите „Спортист на годината“, „Отбор на годината“ и „Спортист с увреждания на годината“. Анкетата се провежда изцяло онлайн на официалния сайт на наградите –  https://sportistnagodinata.bg

Според регламента представителите на медиите гласуват за 10 спортисти в категория „Спортист на годината”, подреждайки ги от първо до десето място в своята анкета. Гласуващите могат да номинират атлети от индивидуален спорт и самостоятелни спортисти, от който и да е отборен спорт или отбор, чийто състав е с равностойни състезатели. В останалите две категории – „Спортист на годината с увреждания“ и „Отбор на годината“, журналистите имат право да гласуват само за един състезател и отбор, на които ще бъдат присъдени по 10 точки.

И тази година спортните фенове ще могат да избират своя фаворит в категорията „Вот на публиката“. Анкетата на феновете, ще бъде достъпна онлайн за всички на сайта на анкетата до 23.12.2023 г. (включително). Събралият най-много гласове спортист ще спечели приза „Избор на публиката“.

Превърналото се в традиция партньорство между „Спортист на годината“ и Българска асоциация на спортните журналисти ще гарантира максималната достоверност и коректност на вота.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини