От х:

Днес в x:

17 °C

Ето 10-те най-добри спортисти в Хасково за 2020 г.

Церемонията по награждаване на 10-те най-добри спортисти за 2020 година в община Хасково ще се проведе на 11.02.2021 година /четвъртък/ от 17 часа в спортна зала „Дружба“, съобщиха от общинската администрация.

Заради епидемичната обстановка в страната церемонията ще се проведе без публика и при ограничено присъствие на състезатели, отбори и треньори. На церемонията ще присъстват класираните в първата десетка в категориите „10-те най-добри спортисти при юноши и девойки“ и „10-те най-добри спортисти при мъже и жени“.

В категория „10-те най-добри спортисти при юноши и девойки“ ще присъстват 10-те състезатели, получили най-голям брой гласове /в произволен ред/: Адил Мехмедали /борба/, Борислав Бръмчев /борба/, Бюлент Кекьов /вдигане на тежести/, Данаил Стоянов /лека атлетика/, Емирджан Мехмед /бокс/, Кристин Кръстева /спортна гимнастика/, Мария-Магдалена Кирева /вдигане на тежести/, Таня Иванова /бадминтон/, Христо Христов /джудо/ и Шакир Стоянов /бокс/.

В категория „10-те най-добри спортисти при мъже и жени“ ще присъстват 10-те състезатели, получили най-голям брой гласове /в произволен ред/: Васил Ривов /карате/, Весела Бръмчева /борба/, Дамян Мерджанов /джудо/, Иван Бакърджиев /автомобилизъм/, Лили Стойчева /лека атлетика/, Мая Иванова /вдигане на тежести/, Пейо Бойчинов /бадминтон/, Петко Валериев /хандбал/, Радослав Русев /борба/ и Христо Сотиров /вдигане на тежести/.

В категория „Отбор на годината при юноши и девойки“, „Отбор на годината при мъже и жени“ и „Треньор на 2020 година“ ще присъстват отборите и треньорът, получили най-много гласове.

Церемонията ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  ..
  ..българче да се наричам..
  6 0
  09:56, 9 фев 2021
  Интересно ми, ако има възможност да се покаже колко от тези наистина талантливи деца , мъже и жени са от спортното училище "Стефан Караджа"?
  Последни години имам чувство, че целенасочено го сринаха, смъкнаха нивото.
  Добре, че родителите се занимават и все още има някакъв спорт в Хасково.
  Давам още пример как се стимулира спорта в Хасково: басейн на "цигарената" - тъне в разруха ; басейн "Лебеда" под кубинци бетон ; спортни игрища на Емача се застрояват; "гумената" площадка - превърната в автопарк

Хороскоп за 09.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
По-често се вслушвайте във вътрешния си глас, той е извор на истини и съвети от извора. Ще общувате добронамерено с конкурентите си, с което ще ги спечелите за обща задача. Реагирайки адекватно на създадената ситуация, ще подобрявате имиджа и финансите си. Реализирана мечта.
09 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
За да дадете всичко от себе си заложете на емоционалните си възприятия. Няма да се лутате в търсене на подходящото решение, но повече предпазливост не ще ви бъде излишна. Близките ще ви стимулират.
09 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Делова задача ще ви накара да ускорите работата си по нея. В сътрудничество с колеги и партньори ще я приключите в срок, без излишни вълнения. Новости от интимен характер ще ви подтикнат към повече обвързване с партньора. Вести от чужбина ще ви подтикнат към вземане по-бързи решения.
09 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Служебните въпроси не търпят отлагане, част от времето ви ще е запълнено с тях. Помислите за организацията и реда на работното място, сътрудниците ви/ако имате такива/ също ще се включат в мероприятията. Не пренебрегвайте добрата си форма, има какво да направите, за да се поддържате в нужната ви кондиция.
09 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приоритетите на повечето от вас днес са свързани с въпроси, касаещи човека до вас. Стремите се към разбирателство и се опитвате да елиминирате нещата, които ви пречат да го постигнете. Ваш близък ще ви помоли за услуга, с която можете да му бъдете особено полезни. Не отказвайте предложение за вечерта, ще успеете да се отпуснете и да прекарате наистина приятно.
09 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Възможно е в общуването си днес да срещнете несъгласие по въпроси, които считате за вече решени и това отново да ви върне назад. Отнесете се с повече внимание към чувствата и вълненията на околните и тогава нещата ви ще потръгнат. Често болката ни помага да осъзнаем истини, които подминаваме, без да осмислим.
09 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Късметът ви днес ще работи и скоро ще се похвалите с осъществени намерения. Умело ще се възползвате от нечие несправяне с работата и ще блеснете със способностите си. Някои ще получат предложение за нова или допълнителна заетост. Промените, към които се стремите ще наложат повишаване на образоваността ви.
09 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отхвърляте задачите си. Финансовите ви възможности ще пораснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
09 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стрелец Финансови успехи ще ви зарадват. Не е това, от което имате нужда, но на този етап - добре. Ако ви се налага да пътувате, много внимавайте като шофирате. Вечерта се поглезете заедно с любимия човек, като си подарите взаимно нещо вълнуващо.
09 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаквате нещо днес, на което възлагате наистина големи надежди. Не пестите усилията си, за да останете доволни, дори околните ще се опитат да ви бъдат от полза. Постигате своя близка цел, свързана с човек, от когото сте силно привлечени. Разбирате се добра с човек от обкръжението си по въпрос, който сте считали че може да се окаже спорен.
09 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес много неща ще ви носят добро настроение и създават усещане за сигурност. Сред тях на първо място са близките ви хора, наградете ги с приветливото си поведение и добра дума. При други се очертават постигнати споразумения и финансови придобивки. Ще можете да си позволите и нещо повече за себе си.
09 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Градивното ви отношение към трудовите ви ангажименти ще ви изведе до финансов успех. Гостоприемни сте и това ще ви натовари с повече грижи. Ще се опитат да ви въвлекат в чужди проблеми. Независимо от желанието да сте полезни се дистанцирайте за момента. Решимостта ви ще ви бъде от полза.
09 май 2021
Последни новини