От х:

Днес в x:

11 °C

10 напират да са най-мразените в Хасково. Семейство скача от втория етаж. Преглед на регионалния печат

"Съпрузи скачат от втория етаж заради пожар" е водещото заглавие във вестник "Хасковска Марица". В полунощ вчера, семейство от Горски Извор трябвало да се спасява по този екстремен начин, след като къщата им пламнала. Всички са живи и здрави, причината за пожара е неустановена. Вероятно е тръгнал от незагасена печка на първия етаж, предполагат от пожарна и полиция които извършили огледа на място.

Магически GSM който не може да бъде проследяван станал хит сред подземния свят, твърди вестникът от първа страница. Нокия 1100 е най-търсения на пазара. Цената му стигнала до 1100 лв. Апаратът няма никакви екстри и в магазините иначе струва няколко десетки лева, но славата му повдигнала цената. "Това е мит" контрират собственици на магазини за мобилна техника.

"Правят нов терминал на свиленградската гара", "7 фирми с компенсации", още заглавия от страница първа. Фирмите кандидатствали да бъдат компенсирани с пари заради последици от кризата. Парите щели да бъдат за заплати.

"Глобиха адвокат заради болничен" Адвокат по дело за наркотици представил болничен, в който не било отбелязано, доколко болеста му пречи да си върши работата. Съдът го санкционирал.

"Ваксинират срещу свински грип" след като се оказа че трима от Хасково го имали.

"Павлин Тютюнджиян в А група". Местният рефер май скоро ще остане единствената хасковска връзка в професионалните нива на родния футбол.

Обширно интервю с хасковския ветеринар д-р Исмаил Мустафов на 5 и 6-та страници на тема генно модифицирани организми. Тези и подобни неща като клонирането са "Божия работа", с които е по-добре човек да не се занимава.

"10 напират за най-мразени" започва обзорът на новините вестник "Новинар Юг". 10 били кандидатите за публични изпълнители на общината. От тях двама ще бъдат назначени да събират принудителни дълговете на гражданите към общината. Със сигурност това ще ги направи най-мразените хора в града, предполага ежедневникът.

"Фъндъкова спря серенадата". Столичният кмет провалил хубавата идея на димитровградския, да благодари с духова музика на правителството за отпуснати 5 млн лева по проект.

"Съдят Касата" от страница първа с продължение на втора. Малките болници обмислят да дадат Здравната каса на комисията за защита на конкуренцията щото разпределяла безпринципно парите по делегирани бюджети. За големите болници-достатъчно, за малките- подаяния. Днес замминистърът Валери Митровски ще обере негативите при посещението си в региона, отбелязва "Новинар Юг"

"Цветанов зарязва на 13-ти в Хасково" Вътрешния министър щял да зарязва лозите ден преди сакралната дата 14-ти февруари. Тогава е Трифон Зарезан, истинските мъже не празнуват глезотии като Свети Валентин! Иначе визитата на Цветанов в областния град започва на 12-ти.

"Гърци Затягат блокадата" Днес на границата ще ври и кипи.

"ДАНС и прокуратурата в Хасковската болница" Батакът в областната МБАЛ привлече вниманието и на други проверяващи, не само на държавния финансов контрол, който ревизира лечебното заведение вече повече от месец.

Това бяха по-интересните теми от днешния регионален печат.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
23 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
23 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
23 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
23 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
23 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
23 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
23 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
23 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
23 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
23 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
23 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
23 яну 2021
Последни новини