От х:

Днес в x:

10 напират да са най-мразените в Хасково. Семейство скача от втория етаж. Преглед на регионалния печат

"Съпрузи скачат от втория етаж заради пожар" е водещото заглавие във вестник "Хасковска Марица". В полунощ вчера, семейство от Горски Извор трябвало да се спасява по този екстремен начин, след като къщата им пламнала. Всички са живи и здрави, причината за пожара е неустановена. Вероятно е тръгнал от незагасена печка на първия етаж, предполагат от пожарна и полиция които извършили огледа на място.

Магически GSM който не може да бъде проследяван станал хит сред подземния свят, твърди вестникът от първа страница. Нокия 1100 е най-търсения на пазара. Цената му стигнала до 1100 лв. Апаратът няма никакви екстри и в магазините иначе струва няколко десетки лева, но славата му повдигнала цената. "Това е мит" контрират собственици на магазини за мобилна техника.

"Правят нов терминал на свиленградската гара", "7 фирми с компенсации", още заглавия от страница първа. Фирмите кандидатствали да бъдат компенсирани с пари заради последици от кризата. Парите щели да бъдат за заплати.

"Глобиха адвокат заради болничен" Адвокат по дело за наркотици представил болничен, в който не било отбелязано, доколко болеста му пречи да си върши работата. Съдът го санкционирал.

"Ваксинират срещу свински грип" след като се оказа че трима от Хасково го имали.

"Павлин Тютюнджиян в А група". Местният рефер май скоро ще остане единствената хасковска връзка в професионалните нива на родния футбол.

Обширно интервю с хасковския ветеринар д-р Исмаил Мустафов на 5 и 6-та страници на тема генно модифицирани организми. Тези и подобни неща като клонирането са "Божия работа", с които е по-добре човек да не се занимава.

"10 напират за най-мразени" започва обзорът на новините вестник "Новинар Юг". 10 били кандидатите за публични изпълнители на общината. От тях двама ще бъдат назначени да събират принудителни дълговете на гражданите към общината. Със сигурност това ще ги направи най-мразените хора в града, предполага ежедневникът.

"Фъндъкова спря серенадата". Столичният кмет провалил хубавата идея на димитровградския, да благодари с духова музика на правителството за отпуснати 5 млн лева по проект.

"Съдят Касата" от страница първа с продължение на втора. Малките болници обмислят да дадат Здравната каса на комисията за защита на конкуренцията щото разпределяла безпринципно парите по делегирани бюджети. За големите болници-достатъчно, за малките- подаяния. Днес замминистърът Валери Митровски ще обере негативите при посещението си в региона, отбелязва "Новинар Юг"

"Цветанов зарязва на 13-ти в Хасково" Вътрешния министър щял да зарязва лозите ден преди сакралната дата 14-ти февруари. Тогава е Трифон Зарезан, истинските мъже не празнуват глезотии като Свети Валентин! Иначе визитата на Цветанов в областния град започва на 12-ти.

"Гърци Затягат блокадата" Днес на границата ще ври и кипи.

"ДАНС и прокуратурата в Хасковската болница" Батакът в областната МБАЛ привлече вниманието и на други проверяващи, не само на държавния финансов контрол, който ревизира лечебното заведение вече повече от месец.

Това бяха по-интересните теми от днешния регионален печат.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини