От х:

Днес в x:

Задигнаха „Рено“-то на хасковлия от паркинг

„Рено Лагуна“ е било задигнато вчера в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР. Колата била собственост на 38-годишен от града. Возилото било на паркинг на ул. „Пирин“.

Бюлетинът на МВР продължава с още няколко кражби. 750 метра меден проводник е отмъкнат от пет междустълбия. Жицата е собственост на EVN. Кражбата е станала вчера в хасковското село Криво поле чрез срязване на кабела.

С подбран или подправен ключ пък е проникнато в жилище на свиленградската улица „А. Стамболийски“. Крадецът е задигнал преносим компютър, зарядно устройство и чанта за него, мобилен телефон и 20 лева.

Още две кражби са регистрирани в областния град - на улица „Ген. Колев“ и в жк „Орфей“. При първата е проникнато чрез счупване на катинар на метална врата на гараж, откъдето са откраднати електрически трион и газов котлон. При втората е счупен патронът на входната врата на жилище, откъдето е извършена кражба на златни накити – 4 пръстена, 2 гривни, 2 синджирчета, колие и обеци.

15 грама златни бижута са обект на кражба и от частен дом в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в апартамент на улица „З. Зограф“ след счупване на патрона на вратата. По всичките случаи са заведени досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини