От х:

Днес в x:

Зукърбург показа насинено по време спаринг лице

Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг, е запален фен на джиу-джицу и спаринг битките. Той публикува свое селфи, в което очите му са насинени, а носът му изглежда наранен.

"Спарингът излезе малко извън контрол", написа Зукърбърг в Instagram. "Може да се наложи да актуализирам аватара си", допълни шеговито той.

Белезите от спаринг на основателя на Facebook спечелиха одобрението на няколко професионални бойци, които похвалиха милиардера в коментарите под снимката.

"Хубава очна линия!", коментира ММА шампионът Джони Еблен.

Не липсваха и множество иронични коментари.

"Доказателство, че Марк Зукърбърг не е РОБОТ", пише един потребител на Instagram. "Да, защото той очевидно е рептил", отговаря друг.

Преди няколко години, в желание да подобри имиджа си, Марк Зукърбърг реши да инвестира сериозно в ММА и бойни изкуства. Изглежда, че хобито му харесва, а той дори е успешен в него.

Зукърбърг се състезава в регионални турнири по джиу-джицу и дори спечели медали три пъти на едно такова събитие през май. През 2022 година милиардерът сподели, че тренира по няколко часа на ден.

Хобито на Зукърбърг бе посрещнато саркастично и от Илон Мъск, който преди няколко месеца поиска "да се бие в клетка, срещу създателя на Facebook". За момент дори имаше изгледи, че двубоят ще се случи. Мъск обаче поиска мачът да не е по правилата на UFC, в последствие започна да предлага най-различни локации за провеждането му - като Колизеума в Рим, а накрая се извини, че има насрочена операция. Така "сблъсъкът на милиардерите" остана нереализиран.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини