От х:

Днес в x:

Моделът Диляна Попова: Исках да стана майка още на 22 години

Моделът Диляна Попова, посланик на инициативата “Направи го” на Движението за национална кауза (ДНК), се обърна към двойките, които все още се колебаят да станат родители с думите:  „Когато има много силна любов, когато усетиш, че човекът, с когото си и искаш да имаш дете, е там до теб и го искате заедно, мисля, че няма какво друго да ви спре“, съобщиха организаторите.

Според нея, за да станеш родител, трябва смелост, но няма правилен момент за това.

Днес тя е горда майка на Борил, който я е направил много по-отговорна и грижовна. „Все едно главата ти е разделена на две части и едната половина мисли само за него. Какво, как, кога ще се случи...А с другата продължаваш да мислиш за себе си!“

В едно от редките интервюта на лични теми, Диляна Попова е категорична, че животът ѝ е много по-смислен отпреди и че цялата гама от емоции е напълно завършена, когато си родител.

Тя споделя факти от личния си живот, за да вдъхне кураж на повече жени да станат майки. „Помня момента, в който разбрах, че ще ставам майка. Влезнах в един магазин, който миришеше много хубаво на някакви ароматизатори и ми стана толкова лошо, че се наложи да изляза веднага от магазина. Така че вече бях убедена, че това е знак!“, каза още Диляна Попова, цитирана в съобщението. 

През февруари 2024 г. за пета поредна година кампанията на „ДНК“ – „Направи го сега“, ще проведе инициативата „Бебешки ДНК пакет“, съобщиха организаторите на 12 септември. По този повод се увеличава подкрепата към младите български семейства с допълнителни пет пакета. Общо 25 от регистриралите се двойки ще получат всичко необходимо за първата година от живота на техните деца. Това се случва благодарение на фирмите от детската индустрия, подкрепящи кампанията.

До момента в инициативата са раздадени общо 86 пакета. Освен храни, дрехи, пелени, количка и играчки, всеки пакет съдържа още козметика, перилни препарати, мокри кърпи, пробиотици, витамин D, бамбукови съдове за хранене, вода, шишета, стерилизатор, кенгуру, залъгалки, инхалатор, персонализиран спален комплект и още много подаръци.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини