От х:

Днес в x:

Трима пострадали след катастрофи на територията на Хасково при несъобразена скорост и отнето предимство

Трима души са пострадали при две катастрофи на територията на Хасковска област в четвъртък, съобщават от полицията.

При единия инцидент с наранявания, но без опасност за живота са 9-годишно момиче и 35-годишен мъж от Турция. Те са пътували в колата на 33-годишна германка. Инцидентът е станал около 8 сутринта на АМ „Марица“ в посока София.

Причина за катастрофата е изгубено управление над колата, след като шофьорката е карала с несъобразена скорост с пътните условия и релефа на пътя. Автомобилът е излязла извън пътното платно вдясно по посока на движението и е спрял в канавка.

Пробите на водачката за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. Съставени са й акт за установяване на административно нарушение, протокол и наказателно постановление.

Също вчера, малко преди 13 часа, на бул. „Никола Радев“ в областния град е станал инцидент между автомобил и мотор.

При обратен завой на двойно непрекъсната линия 60-годишен мъж от Димитровград с лекия си автомобил Фолксваген Бора отнел предимството на движещият се зад него в същата посока мотоциклет Сузуки, управляван от 37-годишен мъж от Хасково.  Вследствие на неправилната маневра на шофьора на колата, водачът на мотора  е паднал на пътното платно. Мотористът е прегледан и е освободен за домашно лечение. Той е без опасност за живота.

Съставен е акт за установяване на административно нарушение и констативен протокол.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини