От х:

Днес в x:

Преди старта на учебната година масово се търсят учители

13 свободни позиции за преподаватели са обявени от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Една от позициите в Хасково за учител е в Детска градина №16 "Славейче". Валидността на обявата е до 14 август.

В ОУ "Шандор Петьофи" са обявени две свободни места- за ръководител на направление "Информационни и комуникационни технологии" и за учител по математика и информационни технологии в прогимназиален етап. Кандидатстването е с крайна дата 16-и август.

В Свиленградска община местата са: за учител на група в целодневно обучение в начален образователен етап, учител по математика и информационни технологии и за учител по физическо възпитание и спорт в ОУ "Иван Вазов". Може да се кандидатства до 28 август.

Учител в гимназиален етап по професионална подготовка -по направлението хранително - вкусова промишленост се търси в ОУ "Св.Св.Кирил и Методий"  в Димитровград. Обявата е отворена до 31 август.

От учител по английски език имат нужда в симеоновградското СУ "Св. Климент Охридски", като кандидатите могат да подават заявленията си за позицията до 28 август.

На 14-ти август изтича срокът, в който може да се кандидатства за трите свободни преподавателски позиции, обявени от Професионалната гимназия по електропромишленост и текстил "Захари Стоянов" в Харманли.

В СУ "Желязко Терпешев" в Любимец свободните места са за учител по руски език в гимназиален етап и по практическо обучение- инструктор за обучение на шофьори за категория "В". Там срокът за кандидатите е до 1 септември.

Учител търсят и в Детска градина №21 "Вихрогонче" в с.Конуш. Позицията е отворена за кандидатстване до 25 август.

Едно е обявеното в РУО свободно място в училищната инфраструктура за непедагогически персонал. В ОУ "Н. Й. Вапцаров" -Хасково е обявена като свободна позицията за главен счетоводител. Кандидатстването е до 24 август.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    Макаренко
    22 -2
    11:58, 13 авг 2023
    До къде я докарахме!Да няма кой да учи децата ни!
    • 44
      4444
      27 -3
      12:49, 13 авг 2023
      Не се притеснявайте - и по-зле ще става. Скоро няма да има и кой да Ви лекува.
    • До
      до 4444
      19 -4
      13:03, 13 авг 2023
      Те така ни лекуваха досега,че умориха маса народ.
  • 2
    И
    И
    10 0
    13:31, 13 авг 2023
    Реклама .
  • 3
    Пи
    Пиаже
    30 -1
    13:54, 13 авг 2023
    В 16 детска градина директорката е пенсионерка от 100 години, има и такива на детски градини и училища , които също са пенсионерки, а най-нахално заемат места за млади специалисти! От старта на новата учебна година ако са там значи някой разпъва "чадър " над тези пенсионерки! Те ли са най-кадърните ако смея да попитам?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини