От х:

Днес в x:

Съдебният лекар: Самоубийството на Стоян е безспорно

Учениците пристигнаха със специален автобус до Маджарово за да отдадат последна почит на Стоян

Стоян се е самоубил. Това е категоричното заключение на съдебния лекар д-р Христо Еленски, който извърши аутопсия на 18 годишния ученик от хасковската езикова гимназия Стоян Василев Бачев. Абитуриентът се самоуби с газ в неделя следобед, в родното Маджарово.

Съмненията за самоубийство, се зародиха в близките на момчето, които бяха категорични, че той е нямал никакви емоционални и психически проблеми. Представял се е отлично в училище бил е с перфектно поведение. Имал е планове за бъдещето си.

Заключението на съдебния лекар, вероятно ще прекрати работата по случая. Събраните материали по трагедията са предадени в прокуратурата, откъдето обаче ще прекратят разследването поради липса на данни за престъпление.

Днес тялото на момчето бе погребано в Маджарово, в присъствието на съучениците си и ръководството на учебното заведение. Пред директорът Пенка Делиева, родителите на Стоян са повторили пълното си недоумение относно причините за трагедията. Синът им прекарал с тях празниците и бил трайно в добро настроение и присъствие на духа. Бил непрекъснато в полезрението на семейството си с изключение на фаталните 3 часа в неделя. Единственото странно нещо констатирано от тях, е че от мобилния телефон на момчето са били изтрити всички разговори и телефонни номера от последните дни. Дали обаче намират връзка на този факт с трагичната развръзка обаче не става ясно.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини