От х:

Днес в x:

Порше блъсна пешеходка, водачка се заби в дърво

Трима души пострадаха при катастрофи през изминалите три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Ранена е пешеходка при произшествие на 23-и в Хасково. В 10:50 часа на улица „Славянска“, 41-годишен водач на „Порше“ при маневра движение назад е ударил намиращата се зад колата жена от града на 86 г. Съставен му е акт. Жената е била откарана за преглед в хасковската болница, но е изписана за домашно лечение.

Припомняме, че същия ден стана още един инцидент край Хасково в посока село Конуш. 75-годишен от село Войводово е управлявал „Фолксваген“. При изпреварване е ударил движещия се пред него „Мерцедес“ с водач румънски гражданин на 46 г. От удара е пострадала возещата се във „Фолксвагена“ жена на 74 г., която е прегледана и изписана за домашно лечение.

Водачка е без опасност за живота след катастрофа вчера. В 6 часа на км.303 в посока от Кърджали за Хасково, 61-годишна от кърджалийското село Бял извор е шофирала лек автомобил „Рено“. На ляв завой е загубила контрол над управлението, напуснала е платното за движение, преобърнала се е и се е ударила в дърво. Прегледана е в хасковската болница и е освободена за домашно лечение. Пробите за алкохол и дрога са отрицателни. Съставен й е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини