От х:

Днес в x:

Кражби на храни и накити в Харманли и Нова надежда

За две кражби съобщават от полицията.

На 29-и май, около 18 часа в Районното управление в Харманли е получен сигнал за задигането на стоки от търговски обект. В него обирджията е влязъл, след като е разбил вратата.

Откраднат е лаптоп, 8 енергийни напитки, 4 кг. пилешко филе, 2 бутилки уиски и една бутилка ракия.

В резултат на проведени незабавни оперативно-издирвателни действия полицията стига до криминално проявен 22-годишен мъж от Харманли. Той е признал за стореното.

Открити е задигнатия от него лаптопа и част от алкохолните напитки. Задържан за срок до 24 часа в РУ Харманли. Образувано е досъдебно производство.

В същия ден от районното полицейско управление на Хасково са работили по сигнал на 63-годишна жена от село Нова надежда.

Тя обяснила на полицаите, че е обрана от 18-годишен мъж от селото, повикан от нея в дома й, за да й помогне за преместването на мебели и багаж. След като младежа си тръгнал, жената разбрала, че й липсват 8 златни синджира, 2 златни пръстена, златна гривна и лира, с общо тегло около половин килограм. Не били на мястото си и 2 банкови карти.

Посоченият от жената злосторник е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини