От х:

Днес в x:

Жена опита да подкупи полицай с 1000 лв., за да избегне проверка за нелегални лекарства

Два опита за подкуп на полицаи са пресечени на 26 май, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В единия случай униформените извършили проверка в имот в свиленградското село Капитан Андреево, обитаван от 49-годишна жена и 47-годишен мъж. Жената пъхнала 1000 лева в джоба на якето на един от полицейските служители, за да избегне проверката. При огледа в имота са установени 827 кутии различни по вид и количество хуманни лекарства, съдържащи активни вещества на хормонална основа и антидепресанти.

Другият случай за опит за подкуп е станал на магистрала „Марица“ след постъпил сигнал за движещ се товарен автомобил без регистрационни табели, в посока от Харманли за Свиленград. Изпратен е полицейски автопатрул, който е спрял автомобила. Пред полицаите водач подал паспорт с поставена в него банкнота от 10 евро.

Същия ден е извършена полицейска проверка на лек автомобил Мазда, паркиран в центъра на любимешкото село Малко Градище. Колата била ползвана от 54-годишна жена. Установено е, че тя държи на предната седлка 14 кутии цигари без бандерол, а на задната седалка – 1 кг ситно нарязан тютюн. Цигарите и тютюнът са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана полицейска преписка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини