От х:

Днес в x:

Дванадесет дванадесетокласници на гости на ОбС Хасково

Дванадесетте гости от ПМГ бяха насядали на последния ред в зала "Хасково"

Дванадесет дванадесетокласници от ПМГ присъстваха на днешното последно за годината заседание на Общинския съвет в Хасково. Те с любопитство следяха как се работи в местния парламент.

Общинарите обаче този път предложиха пълна скука. Докладните се приемаха след кратко обсъждане и само за час 13-те решения бяха гласувани.

Известно оживление породи словесната престрелка между Стефан Атанасов и Емил Георгиев, която предизвика скрити усмивки сред гостите от ПМГ, наредени на последния ред. Стефан Атанасов се опълчи срещу решението за отреждане на допълнителен терен за депото за битови отпадъци край родното му село Гарваново. Той обвини колегата си Емил Георгиев, че като главен еколог на областта премълчава грозящата ни екокатастрофа, защото взема отношение само когато ще получава пари. Емил Георгиев скочи като ужилен и на свой ред нахока Атанасов, че прави нечистоплътни внушения.

Разбира се, оживените хасковски нападки бяха далеч от атракциите вчера в националния парламент, където Яне Янев бе обвинен от Волен Сидеров в хомосексулна зависимост, а Яне отрече да е обратен и за доказателство поиска Волен да му доведе Капка. Но все пак си беше местно шоу и децата го изгледаха с интерес.

204 решения отчете за годината шефът на ОбС Делян Делчев. Той пожела весели празници на колегите си и ги покани довечера на купон в ресторант „Орфей“.

Тодор Кръшков

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини