От х:

Днес в x:

Хасковлия: Защо се бави очакваният ремонт на пътя за Пловдив?

За забавяне на ремонта на пътя в Хасковска област към Пловдив, сигнализира читател на Haskovo.net. 

„Вече мина доста време, а така обещаният и дългоочакван ремонт на пътя Е-80 в участъка му в Хасковска област все още не е започнал. Всеки ден се пътува по този предпочитан и натоварен път, всеки ден си амортизираме автомобилите, а застрахователите не ни признават щетите. Въпросът е докога? В Пловдивска област още миналата година приключи ремонтът. Защо тук се бави? Защо от АПИ мълчат, защо дори областният управител не вземе мерки, защото този път има нужда от спешен ремонт. Освен, че е силно амортизиран е и доста опасен в това му състояние“, пише хасковлията.

Припомняме, че уверения за започване на въпросния ремонт имаше през 2021 и 2022 г. от бившия областен управител на Хасково. През ноември миналата година от Агенция „Пътна инфраструктура“ информираха, че дейностите се очаква да започнат през тази година. Тогава уточниха, че за текущ ремонт на 22,7 км от път I-8 Върбица – Горски извор – Хасково (от км 275+600 до км 298+300) има изготвен и одобрен технологичен проект. Ремонтните дейности ще може да бъдат възложени през този строителен сезон след избора на нов изпълнител на текущото поддържане на републиканските пътища в област Хасково.

За ситуацията с очаквания ремонт на пътя Haskovo.net изпрати ново запитване до АПИ, откъдето да дадат яснота кога реално ще започнат дейностите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Хх
    ХХХ
    74 0
    10:21, 8 май 2023
    Защото откраднаха парите,защо!
  • 2
    Лу
    Лудия Макс
    53 -3
    10:30, 8 май 2023
    Областният управител се прави на индийски факир и ползва вълшебно килимче за летене и въобще път не му трябва!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини