От х:

Днес в x:

Георги Георгиев пак ще води листата на „Възраждане“ в Хасково

    Георги Георгиев отново ще води листата на „Възраждане“ в Хасково, но и в Кърджали за предстоящите предсрочни избори за народни представители на 2 април. Това съобщи той на пресконференция днес.

    Георгиев е бил депутат от Кърджали в 47-ото Народно събрание и депутат от Хасково в 48-ото Народно събрание. По образование е инженер-химик и има 16 години стаж в тежката химия.

    На брифинга присъстваше Ясен Колев, който е втори в листата за Хасковска област. Завършил е Европеистика, работи в сферата на маркетинга и е председател на структурата на „Възраждане“ в Хасково. Трети е Даниел Леков, който е предприемач и председател на структурата в Харманли.

    Георгиев заяви, че на предстоящите избори ще се борят за влизане на втори депутат в Народното събрание. Обяви, че приоритетите им остават същите. Сред тях са повишаване на доходите, подобряване на инфраструктурата в Хасково и областта, подобряване на достъпа до социални грижи и социални помощи за населението. Продължават с инициативата за отлагане въвеждане на еврото в началото на 2024 г.

    Лозунгът на партията в тази кампания ще бъде „Избери свободата“, защото ще продължат да се борят за свободите на българския народ.

    От „Възраждане“ заявиха, че още днес ще регистрират листата си в Районната избирателна комисия в Хасково.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ба
      Бай Хасан
      40 -12
      14:01, 21 фев 2023
      Тия типове приличат на рецидивисти!
    • 2
      Lh
      lhjk
      25 -10
      15:08, 21 фев 2023
      Какво работят тез хубавци ?
    • 3
      Ня
      Някой
      20 -10
      15:23, 21 фев 2023
      Тоя Ясен Колев ми прилича на алкохолик ! Да вземе да си оправи прическата и зъбите -- иначе такива хора не ни трябват в Парламента 😆
      • Fd
        fdsg
        24 -7
        15:51, 21 фев 2023
        Тоя не му ли палиха колата по едно време, нещо там фалшиви парфюми имаше нещо не помня добре, но остави го на какво прилича, ти да чуеш гласа му, веднага умираш от смях.
        Тоя е само за парламента ахахха.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини