От х:

Днес в x:

5 дни престоява падналата кола в реката, няма срок за преместване

Изображение 1 от 5

    Падналата кола в хасковската река престоява на място вече 5 дни, алармираха учудено хасковлии.

    Припомняме, че инцидентът стана привечер на 4-и януари. Тогава 63-годишният водач на лекия автомобил Рено се е движел по булевард „България“ край УНСС. Изгубил е контрол над управлението и се е озовал в коритото на реката. След инцидента водачът беше откаран в хасковската болница. Според запознати той живее в района на булевард „Илинден“ в Хасково, но автомобилът бил на баща му, който живее в Стара Загора.

    Фактът, че колата стои непокътната толкова дни след инцидента, изуми хасковлии. Някои от преминаващите пък мислят, че злополуката е от сега и ежедневно получаваме сигнали в редакцията на Haskovo.net за паднал в реката автомобил.

    Оказа се обаче, че в такъв случай няма срок, в който водачът е длъжен да я премахне. Това заявиха от полицията в Хасково и от Община Хасково. От кметството уточниха, че катастрофирал автомобил може да бъде репатриран с паяк, ако пречи на движението, а тука не е така.

    „В случая Община Хасково може да предприеме действия по преместване на автомобила след позволение от прокурор, тъй като има разследване“, казаха от кметството. Срок обаче няма.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ем
      Емо
      15 -2
      18:19, 9 яну 2023
      Да стои за урок
    • 2
      И
      И
      13 -4
      20:17, 9 яну 2023
      Когато е на улицата веднага я дига паяка , а сега не си мърдат пръста да я махнат от коритото на реката , само оправдания измислят , както им е угодно , на управляващите ...
    • 3
      Ня
      Някой
      6 0
      08:35, 10 яну 2023
      Индианците скоро ще я отарашат и ще остане само купето. Миналата вечер имаше съмнителни хора около колата....
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини