От х:

Днес в x:

Трите нови попълнения в „Саяна Хасково“ започнаха подготовка с тима

    С пожелание за успех и да им върви като по вода днес президентът на футболния „Саяна Хасково“ Делчо Корчев стартира подновяването на подготовката на тима за пролетния полусезон в Трета лига-Югоизточна група. Треньорът Живко Желев изведе на зеления терен 22-ма играчи, включително и новите попълнения в отбора след зимната селекция.

    „Ще се стремим да направим една пълноценна подготовка. Всеки мач ще играем за победа. Да показваме добър футбол-това е целта на отбора. Изостанахме в класирането, но още нищо не се знае, футболът затова е интересен“, коментира Живко Желев 6-ото място, на което отборът завърши полусезона.

    Бившият юноша на „Литекс“ Диян Вълков е първото новото ново лица, което вече е част от „Саяна Хасково“. Вратарят идва от тогбора на „Левски“- Карлово. Той сподели, че се надява с опита си да помогне на хасковския тим за подобряване нивото  и постигане на повече победи, и посочи, че е оптимист за развоя на събитията и по-предно класиране.

    Двама 19-годишни играчи от отбора на „Сокол“-Марково също преминаха в тима на „Саяна Хасково“ и днес направиха първа тренировка на Ямача-Цветелин Петров и Христо Стоянов. В есенния полусезон и двамата са били на терена срещу настоящите си съотборници, а впечатленията им за хасковския отбор са за добър колектив, които се стреми да играе добър футбол. С преминаването им сега към тима на червено-белите младите футболисти са амбицирани за победи и дори излизане напред за класиране в Б групата.: „Амбициите ни са да помогнем на отбора да играе по-добре, а също така и ние да се развиваме с него“.

    На 14 януари е първата контрола на тима, воден от Живко Желев, срещу „Берое“II, на 21 януари „Саяна Хасково“ излиза срещу „Розова долина“, на 28 януари е контролният мач срещу „Спартак“-Пловдив, на 2-ри февруари следва двубой срещу „Загорец“-Нова Загора, на 7-и февруари е мачът срещу „Лудогорец“ III. Седмицата преди подновяването на шампионата момчетата на Живко Желев ще излязат за Купата на Аматьорската футболна лига срещу Димитровград.

    Първият мач в пролетния полусезон за „Саяна Хасково“ е на 18 февруари срещу гостуващия „Асеновец 2005“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ха
      Хасково
      8 -3
      18:53, 9 яну 2023
      Да питам само,защо половината футболисти са с екипи на ОФК Хасково,който играе в Областна група Хасково?!? "Саяна" нямат толкова между 3,000 и 5,000 лева за нова официална и тренировъчна екипировка ли?!?
      По екипите и автобуса на даден отбор,можеш да съдиш за ръководството и управлението...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини