От х:

Днес в x:

Четирима каратеки от Хасково сред националите на Европейското за юноши в София

Четирима състезатели от хасковския клуб по киокушинкай „Мълния“ са в състава на националния отбор на България, който ще представи страната ни на Европейското първенство до 16, до 18 и до 20 години.

Тази година домакин е София.

Като отбор домакин българският състав включва 65 състезатели, с един повече във всяка от категориите.

За медали в Зала Арена Армеец на 4,5 и 6 ноември от Хасково на татамито излизат Даниел Славов, който е в състезателната категория при кадетите до 65 килограма, при девойките до 18 години се състезават Радина Райчева /до 50 кг/, бронзовата европейска медалистка при кадетките от миналата година Елица Иванова /до 60 кг/ и Мария Делчева до 65 кг. С тях заминават и треньорите им Кирил Петров и Деян Йорданов.

„Готови сме за състезанието. Процеса на подготовката мина доста добре. Има някои промени, през които трябва да се мине, за да се напаснем още по-добре към правилника, по който се провежда европейското, но смятам, че няма да има сериозни проблеми, тъй като той е доста близък до този, по който се подготвяме и ние. Очаквам медали от нашите състезатели, защото през годината за това важно състезание наистина се готвеха много усърдно“, коментира Деян Йорданов, който е и президент на клуба в Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини