От х:

Днес в x:

Добро представяне на каратеките от “Мълния” на Международния турнир в Бургас

    Добро представяне на международния турнир по шинкиокушин карате за “Купа Черно море” в Бургас отбелязаха каратеките от Хасковския клуб “Мълния”.

    В тазгодишното издание на турнира се включиха над 170 спортисти от клубове в страната и от Гърция, Румъния, Украйна и Казахстан.

    Хасковският клуб участва с десетима състезатели.

    При девойките безапелационен шампион е Елица Иванова. Денис Сали е на трето място при юношите. При кадетите с трети места и бронзови медали са Димитър Пасев и Данаил Славов.  При децата, родени 2009 година Елена Стаматова е на 2-ро място, а при родените през 2010 година с трето класиране е Селин Сали. В турнира от Хасково участваха още: Сиана Стаматова, Радина Райчева, Мария Делчева и Мирослав Добрев.

    „Стана доста добър и силен турнир. Доволни сме от представянето на отбора”, коментира участието на каратеките от “Мълния” председателят на клуба и треньор в тима Деян Йорданов. Заедно с другия треньора от клуба Кирил Димитров двамата са били хасковското представителство в съдийската секция на състезанието.

    След участието си на международния турнир в Бургас, каратеките от “Мълния” продължават подготовката си за класиране в националния отбор на България. Тази зима страната ни е домакин на Европейското първенство, което ще се проведе в София. На него България ще участва с разширен национален отбор. Седем души са с реални шансове за класиране в него от хасковския тим-двама при кадетите, очаква се при девойките да влязат три представителки на местния клуб, а при юношите национали да има две попълнения от “Мълния”.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини