От х:

Днес в x:

„Саяна Хасково“ изпусна „Черноморец“

    В среща от 15-ия кръг на Трета Югоизточна лига „Саяна Хасково“ посрещна „Черноморец“-Бургас. Двубоят започна равностойно. След около 20 минути игра гостите откриха резултата. Точен за 0:1 бе Григор Долапчиев. След попадението хасковлии се опитаха да изравнят. Сториха го в 27-ата минута, когато Бейсим Бейсим направи резултата 1:1. Така първото полувреме завърши с равенство. 

    Второто полувреме започна силно за домакините, които организираха няколко атаки. Футболистите също опитаха да отбележат втори гол. Малко повече от 10 минути след подновяване на играта, хасковлии направиха обрат. Васил Колев бе изведен и надбяга защитник на гостите, при което отбеляза за 2:1. Малко по-късно „Черноморец“ успя да изравни. До края повече попадения не бяха отбелязани и двубоят завърши с равенство - 2:2
     
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ка
      Канев
      13 -2
      17:01, 30 окт 2022
      Много неорганизиран отбор. Няма кой да ги надъха и подреди. Играят без хъс. Треньорчето зимата предпочете Алексиев, пред Щерев( кон за кокошка).Създават ситуации, ама няма голмайстор. Отзаде дантела, горе-долу откъдето я ритнат и влиза. Отбор с претенции, ама всъщност средняк.
    • 2
      Ха
      ХАСКОВО
      18 -3
      17:02, 30 окт 2022
      Нищо не се променя,отново не печелим,и проблемът не е във футболистите,имаме много добри индивидуалисти и креативни футболисти,но нямаме тактическа грамотност и план "Б" или "В",ако нещо в играта ни се обърка.
      Това треньорско ръководство,и тези шефове на отбора,губят и пилеят таланта на отбора,който е безспорен,с абсолютна липса на компетентност и тактически умения,управленски и липса на други организационни способности!!!
      Освободете тези неможещи треньори,или ако са толкова близки на шефовете и не могат да ги уволнят,да се махат и "Саяна",Хасково го е имало и ще го има и без "Саяна"!!!
      • Па
        Павлин Георгиев
        11 -2
        18:32, 30 окт 2022
        Именно
        Съгласен съм с анализа
        Или да се стягат или да се махат
        Ако ще са във В група по добре да не носят името на айран или ....
        Некадърността в управлението лъха отвсякъде
    • 3
      Дя
      Дядо Митко
      12 -1
      18:40, 30 окт 2022
      Отдавна не бях ходил на мач,и реших да отида!Хубаво време,добър именит съперник.Обаче под козирката се възмутих от идиотските псувни и крясъци на двама-трима младежи!То псувни и обиди,без никаква причина!Ужасна работа и голям срам.Излагане.
      • Ха
        Хасан
        8 -1
        19:00, 30 окт 2022
        Тия преди години псуваха и Локо ПД,ама ония имаха тогава голяма агитка,и като ги подгониха,да видиш как бягат като отвързани.
      • Па
        Павлин
        6 -1
        19:05, 30 окт 2022
        И аз последния път се преместих от козирката 😀
        Нормално, В група
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини