От х:

Днес в x:

6 г. затвор за рецидивиста с 20 присъди, задържан при опит за контрабанда на марихуана

    51-годишният Димо Деянов бе осъден на 6 г. затвор при първоначален строг режим и 50 000 лв. глоба за опит за контрабанда на близо 5 кг марихуана. Наказанието е наложено от Окръжен съд – Хасково, който одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и защитата на подсъдимия, който се призна за виновен, съобщиха от Темида.

    Мъжът, родом от Първомай, но живеещ от години в Хасково, бе арестуван на 3 юни 2022 г. на граничния пункт „Капитан Андреево“. Той шофирал лек автомобил БМВ и пътувал от България към Турция. При митническата проверка в резервната гума на колата е открит наркотикът за близо 20 000 лева. Освен това мъжът нямал шофьорска книжка и управлявал колата без съответното свидетелство за правоуправление в едногодишен срок от наказанието му по административен ред.

    В тази връзка съдът е одобрил общо наказание за двете престъпления. Предметът на престъплението – наркотично вещество, е отнет в полза на държавата. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

    При разглеждане на мярката му за неотклонение през юни стана ясно, че той има над 20 присъди, сред които за изнасилване, грабежи и измами. Някои от тях са изтърпени ефективно, като последно излязъл от затвора през 2020 г. Публикации за Димо Деянов може да видите тук и тук.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ми
      Митко
      50 -2
      16:20, 13 окт 2022
      Каква е причината да има споразумение на човек с толкова присъди и "Прокуратурата"!!!! Те от един отбор ли са?
      • Бъ
        бъзз
        0 0
        11:14, 14 окт 2022
        Причината е законовата възможност за това и желанието на Прокуратурата бързо да приключи и то с осъдителна ефективна присъда.
        Вие какво искате?
    • 2
      Кр
      Крум
      35 -1
      19:18, 13 окт 2022
      Много нагло и долно копеле.Тоя трябва да се застреля директно в главата.Само като четеш какви неща е вършил,и се сещаш,че тая твар не заслужава и ден на свобода.
    • 3
      Хи
      Химена
      7 0
      07:53, 14 окт 2022
      Чичака е брутален . Сега ще му пръснат алката вътре . М.а.нгалите се барат от джоба вече. Чакат го . С тез очилца , като лоша другарка е.
      • Хи
        Химена
        4 0
        07:54, 14 окт 2022
        Ще му дадат това от което има нужда една строга другарка с очила на 45.
    • 4
      11
      111
      0 0
      19:43, 14 окт 2022
      Димчо така и не разбра за толкова години,че му разказаха играта с тези жълти стотинки които му подхвърлят за да прави тези пакости поне да беше престъпник с класа и пари,за самочувствието което има,а си остана един престъпник негодяи.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини