От х:

Днес в x:

Водач с 1.58 промила се заби в спрял камион, задържаха двама дрогирани, единият и пиян

Четирима нарушители на пътя са спипани при полицейски проверки в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Водач без шофьорска книжка е заловен да шофира в Симеоновград. Автопатрул от участъка в града е проверил на улица „Благоев“ мотопед. Оказало се, че возилото не е регистрирано по надлежния ред, а 16-годишният не притежава свидетелство за правоуправление.

През денонощието са стартирали 3 бързи производства срещу водачи, шофиращи с наркотик и алкохол. 36-годишен от село Спахиево е заловен в Минерални бани с Опел и наличие на кокаин.

Вторият задържан е на 37 г. от Свиленград. Той е проверен в село Сива река с автомобила си Ауди. Техническите средства показали употреба на кокаин и наличие на 1,36 промила алкохол в издишания въздух.

Последното бързо производство за денонощието е срещу 62-годишен шофьор на товарен автомобил Скания, който е спрял в аварийната лента на АМ „Марица“ при км.93. Водачът от кърджалийското село Бистроглед е предприел маневра за потегляне и е ударил спрелия пред него камион Даф. Пристигналите на място пътни полицаи са използвали дрегер, показал 1,58 промила алкохол. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини