От х:

Днес в x:

Професията зъболекар представи на децата в библиотеката д-р Атанасова

Изображение 1 от 5

    Какво е да си зъболекар, какъв трябва да е подходът към децата, за да знаят те как да поддържат здрави и бели зъбките си. За основните навици и кое е най-важно да знаем за хигиената на устната ни кухина. Тези важни уроци научиха днес децата, които участваха в инициативата „Походът на чистите зъбки” при срещата си с екипа на д-р Екатерина Атанасова. Чрез мултимедийна презентация  тя им показа част от ежедневието в зъболекарския кабинет. Но най-интересната част и за децата, и за родителите, които ги придружиха беше демонстрацията на част от зъболекарските инструменти.

    Тази среща е част от проекта „Лято в библиотеката“ на Детския отдел на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково.

    Заниманията са разнообразни и са съобразени с различните възрасти на читателите на библиотеката. Те започнаха на 6-ти юли и ще продължат до 31 август.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Бъ
      бъзз
      3 -1
      13:32, 13 юли 2022
      Професията зъболекар в Хасковско е един зъболекар на двама души население и с тенденция всеки жител с отделен зъболекар.
    • 2
      Бр
      БРАВО
      2 -1
      18:50, 13 юли 2022
      Нещо изключително полезно и образователно!
    • 3
      Въ
      въпрос
      3 -1
      08:45, 14 юли 2022
      в библиотека не се представя професията на зъболекар, представя се в зъболекарски кабинет и за разнообразие може да им направи по 1 пломба или да им извади по 1 зъб, без пари!
    Последни новини