От х:

Днес в x:

47 зрители и 1 семкаджия уважиха мач на "Хасково"

Голът на Мартин Ангелов за 1:0

Общо 48 зрители преброи екипа на Haskovo.net па поредния мач на ФК „Хасково” от шампионата на ЮИ В група. Половината от зрителската норма на треторазрядно кино в Ивайловград, наблюдава жив мач с много голови положения и два гола от съблекалните. В домакинството на „Левски” Стара Загора, Хасково имаше шанса да отбележи феноменален гол още във втората минута. Той бе дело на Мартин Ангелов, брат на известния „левскар” Емил Ангелов „Бабангида”. Още непрегърнали радоста от ранния успех, хасковлии трябваше да вадят топката от собствената си мрежа. В ответната атака гостите от Стара Загора върнаха гола. До края на полувремето и двата отбора можеха да се поздравят с гол, но показаха крив мерник.

В 51-та минута мълниеносна атака на гостите завърши с втори гол на „Левкки”, с който резултата стана 1:2. В този момент, 12 зрители и семкаджията си тръгнаха предвкусвайки новото домакинско поражение на любимия отбор. Нашите обаче стигнаха до дузпа реализирана от Саид Ахмед. Четвърт час по-късно, „Хасково” претендираше за нова дузпа, но съдията не я свирна. Краен резултат-2:2. Със спечелената точка нашите са 16-ти от 19 отбора със спечелени 8 точки. В следващия кръг „Хасково” гостува на силния състав на Созопол който е 4-ти във временното класиране. В този кръг „Созопол” победи с 3:0 като гост. Новите треньори на „Хасково” Дечо Петров и Ангел Ангелов са оптимисти.

Нашите атакуваха повече, но не съумяха да грабнат победата

В днешния кръг Стамболово победи с 3:1 Гълъбово и се бетонира на 5-тото място. Пълен резил претърпя отбора на „Хеброс” Харманли който падна с хандбалното 0:7 от втория във временното класиране-Равда.

Георги Христов

Най верния фен на "Хасково"
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини