От х:

Днес в x:

Подобрения по стадион „Младост“ –поливна система и осветление

    Нови подобрения се правят по стадион „Младост“ в Хасково. Изгражда се осветление, което ще даде възможност за тренировки и в по-късните часове на денонощието. Освен това пространството между стадиона и лекоатлетическата писта ще бъде с райграс. Каналът за поставянето на поливната система за свежата му поддръжка вече е изкопан. Работи се и по сектора за хвърляне на диск и тласкане на гюле.
    Стадионът и днес беше препълнен с млади спортисти. Работи се по график, който се спазва много стриктно, защото има много желаещи да ползват футболното игрище.
    Реновирането на терена бе финансирано чрез Българския футболен съюз по програма „Хеттрик“. Общият размер на инвестицията е 561 194 лева.
    Финансирането за цялостния ремонт на стадион „Младост“ се случи и през общинския бюджет, в който бяха заложени за това 500 хил.лева. С тях се реконструира и лекоатлетическата писта на стадиона, а от ОП “Екопрогрес“ ремонтираха сектора на трибуните.

    Предстои поставянето на специалното покритие за лекоатлетическия сектор. Цялостната промяна на стадиона ще продължи и с допълването с още уреди на фитнеса на открито там.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      По
      Половинчат ремонт
      27 -2
      16:04, 5 апр 2022
      И все така недовършени трибуни,налят бетон само в средата,от двата края обаче нищо,все така изгнилите стари боклуци...
      Толкова ли е трудно да налеят бетон по цялата трибуна,и след това да сложат едни 500 пластмасови седалки по бетона?!?
      • Ре
        Ремонт на ремонта
        16 -2
        19:24, 5 апр 2022
        Такава е половинчата работата на нашите политици, затова сме все последни по доходи, защото няма акъл, качество и често се харчат пари за едно и също нещо, вместо да се направи здраво с акъла си. Колко са краднали ще покаже времето, ако бързо се развали, значи много са краднали или не разбират от това което работят.
    • 2
      До
      ДОН КИНГ
      12 -2
      20:49, 5 апр 2022
      И кому беше нужно да премахнат естествения терен и да сложат тази измислена, гадна, смрадлива, ронеща се изкуствена настилка, която доказано води до контузии и травми при футболистите?!? Също така хубавата писта беше асфалтирана и сега ще й сложат един тънък слой долнопробна гума да замажат очите ни и да отбият номера и 100 на 100 за 1 година ползване, гумата ще се е напукала, накъсала, разлепила и вдървила от слънце и студ... Където пипне ГЕП/ГЕРБ, трева не никне после
      • Fb
        FB
        5 -2
        09:36, 6 апр 2022
        Доказано от герб
    • 3
      ??
      ?????
      8 -4
      22:34, 5 апр 2022
      За какво е тази поливна система, като теренът е с изкуствена трева? Пътеката ли ще поливаме?
      • 1
        1
        5 -1
        09:28, 6 апр 2022
        Прочете ли статията или само чешем езика?
    • 4
      Фб
      ФБ
      6 -3
      09:38, 6 апр 2022
      Не мога да разбера, тоя стадион без проект ли го ремонтирате и ако има такъв, кой проектант си е оставил подписа, да оставят старите трибуни отляво и отдясно, но това няма да остане така, ще викна всички телевизии да ви снимат срама.
    • 5
      S.
      S.N.
      4 -4
      09:44, 6 апр 2022
      Стадиона е топ, ако не беше така нямаше да бъде препълнен от тренировки.
      • До
        Долу Боби Михайлов
        4 0
        10:58, 6 апр 2022
        Да видим до кога ще издържи на многото тренировки и футболни мачове, това зле скалъпено мероприятие с изкуствената настилка и асфалтираната писта за лека атлетика... Дано не съм зъл пророк, но повече от 1 година всекидневни тренировки и терена на футболното игрище ще е за смяна...
      • Тр
        Трениращ
        1 0
        16:16, 6 апр 2022
        Да препълнен е ,защото няма другаде къде да се тренира! Стадиона е ужасен !
    • 6
      С.
      С. З
      4 0
      10:16, 6 апр 2022
      Чак да е топ, не е топ, но е по-добре отпреди
    • 7
      Де
      Дервентев
      5 0
      12:01, 6 апр 2022
      Това е паметник за усвояването на европейски и държавни пари. Пред погледа на народа.Нагло и безпардонно.Типично по мутренски, без задръжки.
    • 8
      Fb
      FB
      3 0
      13:51, 6 апр 2022
      Втора снимка вижте бордюрите който бяха изкъртени и Кмета идваше да се снима с тях, всъщност са били старите бордюри, а сега има бетон ...
    Последни новини