От х:

Днес в x:

Задържаха двама пияни водачи, двама дрогирани и един без книжка

Хасковлия без книжка е заловен да шофира нерегистриран мотопед. На 1-и следобед, на улица „Ерозия“ в областния град, полицейски служители са проверили 37-годишен, шофиращ мотопед без регистрационна табела. При справка станало известно, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление. Съставен му е акт.

Същия ден в Районното управление в Харманли са били задържани двама водачи, шофиращи с дрога. Първият на 20 г. от Гълъбово е управлявал Опел по улиците на Симеоновград с метамфетамин. Вторият на 21 г. от Харманли е хванат в родния си град с Мерцедес със същия вид наркотик.

Още двама водачи, нарушили Закона за движение по пътищата са задържани вчера в хасковското управление. 43-годишен жител на село Елена е спрян за проверка в селото с леката си кола Форд. Дрегерът отчел наличие на 1,26 промила алкохол. За същото деяние „компания“ в ареста му е правил 54-годишен хасковлия. Той е проверен на улица „Георги Бенковски“ в града. Техническото средство показало 1,73 промила в издишания въздух.

По всички случаи в съответните управления са образувани бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини