От х:

Днес в x:

Подредиха мартенички в благотворителен базар за 3-годишния Гого

    Благотворителен базар за мартенички и ръкоделия е подреден в центъра на Хасково, на площад „Атлантически“. Средствата от него ще отидат в подкрепа лечението на 3-годишния Георги Цолов от Хасково. Мака му и леля му днес бяха на място и изказаха своята благодарност към всички деца от градините, училищата и гимназии, които се включват със своите добри сърца и сръчни ръце в набирането на средства за продължаващото вече трета година лечение на Георги. Всички мартенички за добрата кауза са изработени и дарени именно от тях.

    „Благодарим от сърце на всички деца, които помагат на Гого и на всички дарители от близо и далеч. Пожелаваме им да са най-вече здрави“, обърна се майката на момченцето към благодетелите.

    Георги е с диагноза детска церебрална парализа и през миналата година претърпя операция, в която му бяха поставени импланти в клиника в Истанбул. Рехабилитациите на момченцето продължават в промеждутъка до следващата операция, която му предстои през септември или октомври отново в Турция и лекарите дават много надежда той да се стабилизира и да започне да прави самостоятелно крачки след нея.

    Днес Гого беше на поредния рехабилитационен курс с баба си в Пловдив. А в негова подкрепа има редица инициативи. Освен мартенския благотворителен базар, има поставени и дарителски кутии в редица търговски обекти в града, както и в касовите салони на община Хасково.

    Разкрита е и дарителска сметка:

    IBAN: BG54FINV91501317483321

    Първа инвестиционна банка

    BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА

    ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      А
      А
      0 0
      22:32, 25 фев 2022
      Когато пишете статии, моля прочитайте ги пак за допуснати грешки. В случая името на момчето е Героги Цонев, а не Цолов. :)

    Случаен виц

    Последни новини