От х:

Днес в x:

Детската градина по изкуствата организира конкурс „Детство-вълшебство“

Изображение 1 от 3

    По повод 30 години от създаването си Детската градина по изкуствата организира Национален конкурс за детска рисунка на тема: ”Детство-вълшебство”, съобщиха от община Хасково.

    „Като организатори си поставяме за цел да стимулираме развитието на детското творчество и въображение, и да насърчим децата за творческа и индивидуална изява“, заявяват от Детската градина по изкуствата в Хасково.

    Конкурсът е насочен към деца в две възрастови групи: 4-5 години и 6-7 години. Форматът на рисунките трябва да е А4. Няма ограничения и конкретни изисквания относно използването на изобразителни материали и техники. Рисунките се приемат от 11 февруари до 11 април 2022 г. на адрес: 6300, гр. Хасково, ул. „П. Берковски“ № 7, Детска гадина по изкуствата – за конкурса.

    Резултатите ще бъдат обявени през месец май. Ще се определят по трима победители и една поощрителна награда във всяка възрастова група. С всички рисунки ще бъде организирана изложба. На 11 май 2022 г. ще бъде и церемонията по награждаване на победителите.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини