От х:

Днес в x:

Биляна Икономова положи клетва като съдия в Административен съд – Хасково

Биляна Стефанова Икономова положи клетва като съдия в Административен съд – Хасково, съобщиха от Темида. Това стана днес на проведено общо събрание на съдиите от Административен съд – Хасково в сградата на институцията, по време на което се състоя церемонията по полагане на клетва и подписване на клетвен лист от съдия Икономова.

От името на всички служители и магистрати в Административен съд – Хасково председателят на съда Василка Желева пожела на съдия Икономова крепко здраве и много професионални успехи. На церемонията присъстваха всички съдии от съда.

Съдия Икономова благодари за топлото посрещане и изрази удовлетворение от това, че ще работи в Административен съд – Хасково.

Съдия Икономова започва работа в Административен съд – Хасково, след решение на ВСС от 23.11.2021 г. Официалната церемония по встъпването й в длъжност ще бъде утре.

Тъй като в Административен съд – Хасково няма специализация по материя, съдия Икономова ще правораздава по всички видове административни дела, както и по касационни административно-наказателни дела.

Съдия Икономова е завършила специалност „право” в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има над 9 години юридически стаж. Последно е заемала длъжността „съдебен помощник“ в Административен съд – София град.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Па
    Панчо
    2 -6
    17:14, 14 фев 2022
    Браво!Жена със много професионален опит и стаж. Виж коментара
  • 2
    Ни
    Никола Филчев
    5 0
    18:03, 14 фев 2022
    Честито булка! Пожелавам ти право да съдиш!
  • 3
    Си
    Сиганин
    3 -4
    19:17, 14 фев 2022
    Те всички с стаж уж
  • 4
    Да
    Да бе
    5 0
    08:47, 15 фев 2022
    Ще и дърпат конците така е в бг
Последни новини