От х:

Днес в x:

Хванаха двама дрогирани, единият шофирал с чужди номера

Двама дрогирани водачи са заловени да шофират коли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Единият е от Харманли и е заловен с наличие на дрога и с чужди регистрационни табели. Вчера в 13:40 часа на улица „Асен Златаров“, полицаи са спрели за проверка лек автомобил Дайхацу, шофиран от 64-годишен. В хода на контрола, служителите са установили, че колата е с две различни регистрацонни табели отпред и отзад, които при справка станало ясно, че са издадени за други автомобили. Водачът е тестван с техническо средство, което отчело и наличие на кокаин и метаамфетамин. Отказал е кръвна проба. Образувано е бързо производство.

Същото производство е стартирало и в хасковското правление срещу 29-годишен жител на плодивското село Стряма, заловен от униформените да управлява Сеат след употреба на метаамфетамин и канабис, потвърдено с дрегер. Задържан е до 24 часа, отказал кръвна проба.

25-годишен от Димитровград е задържан за съхранение на наркотик. Вчера полицаи от управлението са проверили дом в село Крепост, обитаван от младежа. В него са намерени 3 полиетиленови пликчета със суха зелена листна маса, реагираща на аналог на наркотично вещество – синтетичен чай за пушене с тегло 4 грама. Открита е и електронна везна, чиято повърхност е реагирала на същата дрога. Момчето е предало наркотика с протокол по заведеното досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Кр
    Криу поле
    8 0
    11:06, 11 фев 2022
    Тоя арманлиец е уникален: с две различни табели! Няма такъв случай в историята!! Хахаха..
    • S1
      s1mo
      2 0
      14:10, 11 фев 2022
      да и перка от скъпото
  • 2
    На
    Наско
    0 0
    15:09, 13 фев 2022
    Елате в жк.орфей роми продават дрога на българите межди двете градини и до самото училище квартала се напълни с наркомани трябва полицията да вземе мерки са бой докато мърда иначе тези наркомани няма да се оправят и да ги пратят на кариерата да чупят камани паплач от къде се навъдиха едно време нямаше такива наркомани а сега е пълно
Последни новини