От х:

Днес в x:

54-годишен загина при пожар от печка

    54-годишен мъж загина при пожар в димитровградското село Радиево, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

    Сигнал за пламъците в къщата му е подаден вчера в 6:10 часа на спешния телефон. На място са били изпратени спасителни екипи, които загасили огъня. Установено е, че пожарът е лумнал вследствие от неизправна печка на твърдо гориво.

    При последващия оглед е открито и тялото на обитателя с адрес в Бургас, живеещ в дома на родителите си, който се е задушил и починал. По трупа видими следи от насилие не са констатирани, транспортиран е за аутопсия в Съдебна медицина. Образувано е досъдебно производство.

    Днес близки на загиналия Румен Радев разчистваха жилището, но отказаха коментар за случая. Съседите също отказаха да говорят. Хора от селото обаче завиха под сурдинка, че скоро мъжът изненадващо се прибрал от Бургас в селото в къщата на родителите му, които починали преди години. Преди това той не се бил прибирал в Радиево няколко години, твърдят хора от селото.

    Местните говорят, че бил интелигентен, с висше образование. Жена му била учителка, но се разделили. Запознати казаха, мъжът понякога пиел алкохол. Миналия ден по обяд даже го видели да спи на една от пейките в центъра на селото.

    Кметът на Радиево Красимир Христов, който бил уведомен още вчера за пожара, каза, че Румен се прибирал в селото по три-четири пъти в годината. Бил семеен, с две деца. Бил от добро семейство, скромен, много работлив, занимавал се със земеделие. Христов заяви, че не знаел Румен да злоупотребява с алкохола и отхвърли твърденията в тази посока.

    „Направихме всичко необходимо вчера, но за съжаление не успяхме да предотвратим трагедията“, каза управникът.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ми
      Мичев
      6 -2
      11:07, 11 фев 2022
      Това става с въглища нощем... Отделя се въглероден двуокис и...
    • 2
      Не
      неразбиращ
      14 -3
      12:27, 11 фев 2022
      Какво значи израза " пиел по някога алкохол "??? Има ли човек който 1. никога да не пие алкохол и 2. И дори и да има такива заблудени единици то колко процента от обществото са те ?
    • 3
      S.
      S.N.
      6 -4
      13:48, 11 фев 2022
      И аз познавам добри хора, но алкохола не прощава и на най-добрите.
    Последни новини