От х:

Днес в x:

Тестове за следващата седмица за всички ученици има

МОН е получило снощи достатъчно тестове за еднократно тестване на всички ученици от 1 до 12 клас за следващата седмица. Това заяви в парламента служебният образователен министър Николай Денков.

В склада е имало тестове, те са били разпределени в РУО в страната. С получените късно снощи тестове - 90 000, осигурени от МЗ, тестовете са достатъчни за следващата седмица за всички ученици, стана ясно от думите на министъра.

Следващата седмица се очаква да дойдат тестовете за по-следващата, обещанието е дало МЗ, уточни още Денков.

Нека не стресираме родителите и учителите, бяха стресирани, от момента, в който беше променена заповедта, с тестовете, които пристигнаха късно снощи - за следващата седмица сме осигурени, призова още той.

На въпрос дали ще остане министър на образованието - Николай Денков каза, че не знае. "Това, което беше говорено, беше да помогна на ПП за подготовката на програмата и в дискусията в сектор "Образование". В момента не стои въпросът за моя пост на дневен ред, да се видят преговорите."

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Оп
    опааа
    3 -1
    12:30, 3 дек 2021
    Всеки който отнема права ще бъде съден. Може и от народен съд. Спрете се докато не е избухнал гнева на народа. Тогава може и до съд да не стигнете.
    • Мо
      Мопаа
      0 -3
      12:37, 3 дек 2021
      Освен права има и задължения!Комунизма и народния съд отдава са минало.Народа не са шепа параноични антиваксъри.
    • ЕК
      Е какво е моето задължение
      2 0
      13:23, 3 дек 2021
      Ти ако се насираш аз да нося памперс- По скоро бих ти изкривил главата с винкел. И без това вътре няма нищо. Кухократунец еврогейски си ти.
    • Да
      Да
      1 -1
      13:53, 3 дек 2021
      Задължения нямам към никого затова че ти си задръстен идиот аз не съм ти длъжен правата са за хората за тъпите идиоти са само задълженията.Длъжен си да си дебил длъжен си да гледаш телевизор длъжен си да плащаш заплатите на тъпунгери които те управляват въобще длъжен си на обществото .АЗ под общество разбирам ония от Република които всички са им длъжни за нещо.Затова ще онаждат сестрите и внучките ви ще си вземат парите от държавата.А ние като общество ще сме длъжни на някого.Тия теории си ги навираш дълбоко у дупето и продължваш да задлъжняваш.За това че си задръстен и живееш живот на заем никой не ти е длъжен
  • 2
    Де
    Денков
    0 0
    16:49, 4 дек 2021
    Корумпиран ф-а-т-м-а-ш-к-и фашист
Последни новини