От х:

Днес в x:

Петима пострадаха при катастрофи в Хасковско

Петима души пострадаха при катастрофи в Хасковска област през изминалите три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Форд с 52-годишен водач е самокатастрофирал на 22-и на пътя в посока село Александрово. В 19 часа, шофьорът от Хасково е загубил контрол над управлението, излязъл е извън платното и се е забил крайпътна канавка. Мъжът е с натъртвания по тялото, без опасност за живота. Съставен му е акт.

Рано сутринта на 23-и на пътя от Хасково за Димитровград е станало произшествие с лек автомобил Ауди. Около 2 часа на км.285, 25-годишен старозагорец е загубил контрол над колата, блъснал се е в мантинела, излязъл е вдясно от пътя и се е ударил в неподвижно препятствие. От това, водачът е с множество кръвонасядания и е настанен в МБАЛ-Хасково. Пострадала е и возещата се при него 27-годишна от Сандански, която е с фрактура на дясната подбедрица и лявата скула. И двамата са без опасност за живота.

Внезапно изскочила на пътя пешеходка е била ударена на 23-и в Хасково. В 19:10 часа на булевард „Васил Левски“, 59-годишен водач на Ауди е ударил с предната част на колата внезапно излязлата на платното жена на 45 г. От удара тя е с натъртване на таза. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Без опасност за живота е 40-годишен водач след ПТП в Харманли. На 24-и в 20:35 часа, на пътя за Хасково при км.327, мъжът е управлявал Ауди, на което е загубил контрола. Излязъл е вляво от платното и се е преобърнал. Вследствие от това е с фрактура на носа и загуба на съзнание. Настанен е в МБАЛ-Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    5 -1
    11:35, 25 окт 2021
    От статията се вижда ясно, че освен Форд и Ауди най-вече влиза в много черната статистика.
  • 2
    Iv
    Ivan
    0 0
    22:02, 25 окт 2021
    От материала е ясно,че от дебнене в храстите с камерите и люпене на семки,полза- КРЪГЛА НУЛА!Продължавайте в същия дух,всичко ще се оправи,АМА ДРУГ ПЪТ!Малоумни тъпири,крийте се още,смешници посредствени,снимайте и събирайте глоби ,без никакъв ефект и чакайте да намалеят жертви и произшествия.Да,АМА НЕ!!!
Последни новини