От х:

Днес в x:

Задръствания в центъра на Хасково заради затворения булевард за сечта на тополи

    Задръствания от автомобили се получиха в центъра на Хасково днес. Една от причините за това е частичното затваряне на булевард „България“. Ограничението е в участъка от пешеходния мост край зала „Дружба“ до моста на кръстовището с булевард „Освобождение“.

    Припомняме, че тази сутрин там започна отстраняване на опасни тополи и санитарна сеч на дърветата по поречието на реката.

    Заради акцията на място се затапи една от основните централни пътни артерии в областния град, което изнерви преминаващите водачи. Предвидено е сечта на тополите да продължи до 14 часа днес. Докато траят дейностите трафикът се отклонява през улица „Драгоман“.

    Паралелно с това движението е затруднено и по другото платно на булевард „България“ край театъра, където тече подготовка за преасфалтиране на част от булеварда.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Ми
      Мистър Сенко
      3 -3
      11:58, 29 сеп 2021
      Здравейте, групичка. Слуховете, че съм emotionally disturbed и че за скрепяване на брачния ми съюз с Айшето е било жертвоприношено И теле са силно преувеличени. Няма да позволя на никого да приказва неверни приказки за моето семейство! В момента съм силно дефектиран и pissed off (вади блистер ривотрил от джоба, докато главата му мистериозно изчезва, а на заден план се появява Великомъченица Ана Дебилна със заповед за прекратяване на трудов договор в ръка и Господи, спаси ме на уста) Проблемите с Дъртия персистират. Продължавам да си търся работа. От завършването на Автото съм работел само в Балкан Юг soon to be EООД като управителка. Баща ми ме назначи като каза че от мен нищо друго няма да излезе. Търся си работа защото снощи се скарахме с него. Пловдивския склад е на загуба и аз реших да се направя на мъж-управителка и му казах да го закрием. Той вика Как така ще го закрием, ние вместо да откриваме нови складове, ще закриваме стари. Продължаваме напред! Обаче аз така се бях вживял в ролята на мъж-управителка и реших да отстоявам мнението си - заинатих се, спора стана адски грозен - накрая го обвиних, че заради него не съм имал никога личен живот, защото той ме ожени за първата срещната преди 15 години, която никога не съм харесвал, подкупвайки родителите и с коч. Размениха се още доста Истини и в крайна сметка той каза на главната счетоводителка да ме изхвърли от управлението. Не съжалявам, защото и без това единствените пъти, в който съм можел да седна на стола му е когато него го няма. Така, относно слуховете, който се носят - искам дълбоко да подчертая че нямам нищо общо с обвиненията за дългогодишен сексуален и психически тормоз. Никога не съм експлоатирал, преследвал и подслушвал, не познавам коне наречени Ана!!! Това са долни инсинуаций. Всички знаят, че харесвам Николай от Димитровград. За фалшиви сертификати с цел избягване на антидъмпингови мита също не съм чувал, аз рядко ходя в офиса. Експерт съм по леПливите вещества и същества. Притежавах две major problem-solving skills - ДПС и татко, сега ми остана само ДПС.
    • 2
      То
      Тошко Живкоф
      30 -15
      12:12, 29 сеп 2021
      Видяхте сметката на тия тополи ей ... а кмета колко ще намаже от цялата работа, жалко поне имахме красив град.
      • Режи режи кмете , че и ти си за подрязване
      • То
        Тошко младши
        10 -3
        16:31, 29 сеп 2021
        Стига си писал по поръчка бе. Подрязаните тополи до стадион младост вече се раззелениха и не личи че са били рязани. Големи еколози станахте всички срещу 5 лева хонорар и една ракия. Ако убият някой същите дюшемета ще пишете пак коментари ама с обратен знак.
    • 3
      Въ
      възмутен
      18 -16
      12:37, 29 сеп 2021
      Наблюдавате доунищожаването на Хасково от герберастите и превръщането му в тъпо, безлюдно, безперспективно и безинтересно място. Амин и Бог да прости!
      • За
        Защо си жив
        1 0
        23:15, 29 сеп 2021
        И не си унищожен и грачиш като лефуса?
    • 4
      36
      366
      19 -11
      12:58, 29 сеп 2021
      Тополите нямат място в градска среда защото предизвикват алергии
      • Гр
        Градска среда
        11 -8
        14:21, 29 сеп 2021
        Във вашето село покани ли бяха разлепили, да идвате тук?
    • 5
      Ди
      Дидо
      22 -7
      13:12, 29 сеп 2021
      Стяга сте ревали. Тези тополи си имат начин на гледане. Ама всички сте професори. Аман от тъпаци. Браво на общината, че мислят с главите си. Сега ще им се удължи живота., ще изглеждат по-добре и минимизират риска да падне и са убие някой от тази професори.
      • За
        Застраховател
        3 -7
        14:24, 29 сеп 2021
        Гледайте ги бе, защо ги режете? Като чета, някои г... Виж коментара
    • 6
      Си
      Симеонова
      29 0
      15:06, 29 сеп 2021
      На Раковска, където няма тополи защо винаги има задръстване до ресторант "пещите"? Сега до него направиха и дюнерджийница и въпреки забраната колите спират в два реда или диагонално и водачите им си похапнат без да се съобразяват с правилника.
      Има ли полиция въобще за да прояви малко контрол или всичко в държавата ни е на самотек и нищо не се прави до изборите?
    • 7
      Ив
      Иван иванов
      4 0
      23:47, 29 сеп 2021
      Никакъв план, едни режат на реката, други режат до градската градина, пълен хаус, помислете за задръствания, сложете полиция за контрол. Другите копаят до театъра, помислете малко, свършете първо есното, после затворете второто, иска се акъл, който го нямате, нама и полиция за контеол, мхнете паркираните пречещи коли. Хубаво беше есин поне да има малко акъл
    Последни новини