От х:

Днес в x:

Д-р Мирчев представи новата си сатирична книга с мултимедийни карикатури

    Новата сатирична книга на д-р Драгомир Мирчев „Под чучура“ беше официално представена снощи в читалня 1 на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ от академик Марин Кадиев. Събитието се проведе със съдействието на Клуб на дейците на културата в Хасково.

    При спазване на противоепидемичните мерки, много приятели и почитатели на многоликия автор дойдоха да го поздравят за поредната му интересна авторска реализация.

    „Под чучура“ е третата сатирична книга на д-р Драгомир Мирчев. Освен на текстовете, той е автор и на карикатурите в нея. Т

    Томчето е съставено от няколко части, които са тематично и сюжетно обособени. Първата от тях е цикъл епиграми, разделени на подчасти със заглавия: „Политически епидраки“, „Синекуриада“, „Без макиаж“ и „Survival“.

    Както обикновено се случва при презентациите на новите авторови произведения на д-Р Мирчев, така и този път, книгата му беше представена по оригинален начин- чрез мултимедията "Карикатурният свят". Прозвучаха и авторски музикални произведения на д-р Мирчев.

    По образование той е медик с три придобити специалности с 40-годишен стаж,от които 11 години е работил в чужбина. Освен, че пише текстове и музика, рисува, увлича се и по фотографията, затова в гилдията го наричат „многоликият автор“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ст
      СТОЙКА
      4 -1
      21:44, 29 сеп 2021
      този Мирчев май не добре. струвами се изперкал. Той бил писател, поет, композитор, фотограф и прочие други дарби.
    Последни новини