От х:

Днес в x:

Голф се набута под камион, шофьорът зяпал

23 годишния Мустафа Махмуд се заби в задницата на товарен автомобил по изкачването на Кърджалийска след моста. Младежът от село Поповица набрал след светофарите, но се зазяпал наляво към отстрещния тротоар. В същото време по баира с културните 50 км в час пъплел товарният Фолксваген на 55 годишния Красимир Дяков. Опитния шофьор отивал към складовата база да зареди стока, по пътя бил абсолютно празен. Пред екипа ни Красимир обясни че въобще не видял Голфа, само усетил внезапно подскачане на автомобила си от силен удар отзади веднага набил спирачки. След поглед назад установил че под левия му калник се намира смачкана кола и побързал да помогне.

Шофьорът на лекия автомобил бил незасегнат, неговия спътник от село Книжовник обаче бе с одрана лява ръка но без сериозни травми. Виновен за катастрофата е Мустафа, не е спазвал дистанция, категорични са пристигналите на място полицаи. Взети са алкохолни проби и от двамата шофьори.

Красимир Дянков/вляво/ все още не можеше да повярва как се е стигнало до тежкия удар.....в другата кола пострада спътнка на Махмуд
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини