От х:

Днес в x:

Шампионска купа за децата на ОФК „Хасково“ в турнира „Кърджали Cup 2021“

    В празник за децата, родени през 2014 г., се превърна турнира „Кърджали Cup 2021“. Момчетата на ОФК „Хасково“, които са в „Сребърния поток“, завоюваха първото място в турнира.

    Футболистите на Кирчо Крумов показаха добър и резултатен футбол, коректна игра и уважение към съперниците. Изпълнени с много позитивни емоции, усмивки, радост и щастие децата получиха Шампионската купа и златните медали.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Iv
      Ivelina
      4 0
      19:13, 13 юни 2021
      Футболистите на „Бригада“ (Димитровград) с треньор Христо Василев спечелиха първия си турнир – „Kardzhali Cup 2021“ за деца, родени през 2014 година, похвалиха се от клуба. Надпреварата се проведе на обновения стадион „Кърджали“ в квартал „Веселчане“, а организатори са ФК „Кърджали“ съвместно с Община Кърджали.

      В турнира участваха 8 отбора от Кърджали, Хасково, Свиленград, Димитровград, Асеновград и Стара Загора, които бяха разпределени в две групи по системата „всеки срещу всеки“. След изиграването на срещите от груповата фаза сe oформиха и двете финални четворки, където отборите бяха разпределени в златен и сребърен поток.
      След оспорвани срещи победител в златния поток стана отборът на ФК „Бригада“ (Димитровград). Във финалната среща възпитаниците на треньора Христо Василев победиха състава на ДФК „Шампион 1“ (Стара Загора) с 9:2. В герой на мача се превърна нападателят на „Бригада“ Павлин Златков, който реализира 7 попадения и беше обявен за голмайстор и най-полезен играч на турнира с реализирани общо 26 гола.
      • Та
        Таня
        3 0
        19:17, 13 юни 2021
        Точно така е! ФК Хасково са реално на 5 място,ама някакви страни потоци направиха.
    Последни новини