От х:

Днес в x:

„Левски“ вдигната купата на турнира в Хасково

     Отборът на „Левски“ вдигна купата на детския международeн турнир по футбол “Enery element cup”, който се провежда в празничната седмица на Хасково.

    На финала сините надиграха „Болярчета“ от Велико Търново с 3:2.

    И двата тима показаха висока класа в своята възраст-радени през 2013 година, като обещаващи попълнения в българския футбол и се представиха отлично пред своите агитки и с подкрепата на наставниците си.

    „Левски“ изигра отлично първо полувреме и поведе в резултата с 3:0. През втората част момчетата от Велико Търново успяха да се съберат и намалиха от 3 на 2 головата разлика.

    На трето място се класира сръбският тим „Рабона“ от Белград, който победи в полуфиналния двубой отбора на Академия „Хаджи“ от Румъния с класическото 3:1. На пето място е тимът на „Бригада“-Димитровград. Шести и седми са младите футболисти на пловдивските школи „Ботев“ и „Локомотив“. ОФК „Хасково“ са на осмо място.

    В индивидуалното награждаване на турнира за голмайстор с 15 попадения беше отличен Когали Дениз от Румъния, Румен Стоев от димитровградския тим взе приза за най-добър вратар с допуснати само осем попадения.

    Част от отличията връчиха кметът на Хасково Станислав Дечев и  футболистът от Хасково и легендата на „Левски“ Емил Ангелов-Бабангида.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Хо
      Холанд
      6 -4
      13:39, 11 сеп 2022
      Много добра инициатива,браво!Левски както винаги с най-добрата школа.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини