От х:

Днес в x:

Отличиха изявени ученици в Деня на отворените врати в Езиковата, плакет за директора

    50-годишен юбилей чества днес Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. По този повод се проведе Ден на отворените врати. Бъдещите осмокласници имаха възможност да се запознаят с материалната база и специалностите в гимназията.

    Днес бяха отличени изявени ученици. Лора Стаматова и Даяна Топалова получиха грамоти за участие в националния кръг на Националното многоезично състезание. Отличие беше връчено и на Златимира Милчева от 11 „Е“ клас, която се класира на второ място на Национално състезание по креативно писане на английски език.

    На събитието присъстваше областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов, съобщиха от държавното ведосмство. Той удостои с почетен плакет и поздравителен адрес директора на гимназията Деян Янев.

    Областният управител поздрави ръководството, колектива и учениците на учебното заведение като отбеляза, че Езиковата гимназия е еталон за качествено образование. „Учениците, които завършват езиковата гимназия в град Хасково са намерили успешна реализация не само у нас, но и в чужбина. Учебното заведение се слави с добра подготовка и отлично образование. Това се дължи на всички учители и ръководството, които са били част от гимназията през годините“, каза инж. Минко Ангелов.

    Директорът на Езиковата гимназия Деян Янев също връчи на областния управител инж. Минко Ангелов плакет и му благодари за посещението. Той му подари още юбилеен алманах за езиковата гимназия „50 години творчество“ и специалното издание „Различната гимназия“, в което са отразени скъпи спомени от създаването на учебното заведение до сега, снимков материал за учители и випуски, мнения на бивши преподаватели и възпитаници. Отразени са и постижения на учениците през годините. Сред тях намира място и отличникът на випуск 1996 г., а това е министърът на финансите Асен Василев.

    Директорът на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ Деян Янев показа на областния управител новото игрище в двора на гимназията, което е на разположение на учениците от 1 г.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      См
      Смока
      8 -4
      19:01, 11 юни 2021
      За веселата част - Минко пие уиски.
    • 2
      Ня
      Нямате ли срам?
      11 -8
      21:24, 11 юни 2021
      Спрете се малко бе! Правите си предизборните кампании с пари от държавата! Ревете, че Борисов правел така с джипката, пък вие?
      От ден на ден, всеки ви разбира, що за хора сте.
      Събирате се разни пишман-десни с крайно леви... сини с червени... лилави с кафяви !
      Важно е да има келипир, а? Такива сте си, келепирджии, лъжци, клеветници, измамници, крадци. Иначе не можете да съществувате.
      Още малко де...
    • 3
      Ло
      Лолита
      4 -1
      22:09, 12 юни 2021
      Как ли М Ангелов ще се отплати на инж Костадинов от ЕВН че ползва безплатно ток Например като направи жена му директорка на детска градина Ето така е в нашия град Хасково Вместо наказание за техника то отплата
    • 4
      Пе
      Пената
      0 0
      08:24, 15 юни 2021
      Е нали фирмата му Компютър инсулт, трябва да прави доставки в езиковата.тия плакети ги раздава , като бонбони.Ама Герб са си виновни за такива "произведения на изкуството" като Минко Ангелов и Деян Янев.Очаквайте още плакети,там където има интерес фирмичката му.
    • 5
      Bl
      Blessings
      0 0
      12:04, 15 юни 2021
      А за изявените крадци на ток награди?

    Още новини

    Последни новини