От х:

Днес в x:

Младите футболисти на „Хасково“ с купа за трето място от турнир в Кърджали

    Младите футболисти на ФК „Хасково“ се класираха на трето място в турнир за деца „Paradise cup 2021“, провел се в Кърджали от 4 до 6 юни.

    Хасковлии с треньори Илиан Киряков и Антон Попов се надпреварваха във възрастова група на децата, родени през 2011 г., но повечето от нашите състезатели са с година-две по-малки.

    В груповата фаза „Хасково“ записа победа срещу ФК „Шипка 2018“ (Асеновград), загуба от ФК „Родопа“ (Смолян) и победа над ФК „Арда 1924“ (Кърджали). На полуфинала червено-белите загубиха от ФК „Шипка старс“, а в мача за 3/4 място победиха ФК „Кюстендил“.

    В хасковския състав бяха: 1. Димитър Борисов; 2. Алпай Шакир; 3. Иво Иванов; 4. Енес Джематин; 5. Емир Хаджиев; 6. Николай Атанасов; 7. Георги Кемалов; 8. Мартин Кехайов; 9. Алекс Шабан; 10. Димитър Василев; 11. Арда Дуран; 12. Георги Младенов.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ро
      Родител
      8 0
      18:43, 7 юни 2021
      Браво на децата и Браво на ръководството,Къде е община Хасково тези деца скоро бяха първенци в зона Пловдив сега в Кърджали .По една топка да бяха им дали от общината...
    • 2
      К.
      К. О. Л.
      7 -1
      20:11, 7 юни 2021
      Бат Антон е единственият човек, който познавам, който отстоява позицията си и гледа реално на този спорт и не се съобразява с никой, не защото иска да пренебрегне някой, а защото знае какво прави и вярва в себе си. Стойностен човек, леко налудничев, но без това не се става добър треньор. И запомнете този човек разбира от ФУТБОЛА, разбира се нека признаем и на колегата му труда. Добър тандем.
      • 44
        444
        0 0
        10:12, 9 юни 2021
        Смях в залата......!!!!!! Е, че като само той разбира от футбол в Хасково да му дадът мъжкия отбор да го тренира ,да видим кво може.........
    Последни новини