От х:

Днес в x:

47-годишна жена пострада при катастрофа, пиян водач с Ауди се заби в Пежо

47-годишна жена пострада при катастрофа в Любимец. Инцидентът е станал на 13-и на кръстовище между улиците „Граф Игнатиев“ и „Кубрат“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сблъскали са се Опел, шофиран от ранената жена и товарен автомобил Сузуки, управляван от 45-годишен любимчанин. При удара водачката е с фрактура на лявото рамо.

Рано сутринта на 14-и, на кръстовището между булевардите „Васил Левски“ и „Съединение“ в Хасково е възникнал инцидент с материални щети между Ауди с водач 57-годишен мъж и Пежо, шофирано от 43-годишна софиянка. При произшествието водачът на Аудито е ударил отзад колата на жената. Дрегерът отчел, че хасковлията управлява с наличие на 1,93 промила алкохол.

Още един водач, употребил алкохол е хванат да шофира Опел на следващия ден в Меричлери. Използваното техническо средство отчело, че 57-годишният жител на старозагорското село Целина управлява с 1,29 промила.

Акт по Закона за движение по пътищата е съставен в харманлийското управление на 14-и. Преди 3 дни, полицаи са проверили 36-годишен водач на Пежо. При справка се констатирало, че колата е със служебно прекратена регистрация. Същия ден са заведени две бързи производства - в Хасково и Димитровград, срещу водачи, шофиращи с наличие на наркотик. В ареста са били момче на 25 г., шофиращо Рено след употреба на амфетамин и метамфетамин и 20-годишен хасковлия с Опел с наличие на канабис.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини