От х:

Днес в x:

Ваксинационните кабинети за имунизиране срещу Ковид работят по график на празниците

„Зелен коридор“ за ваксинация в региона на Хасково има обявен от днес.

На всички, на които им предстои  поставяне на втора доза от ваксините ще бъдат имунизирани в кабинетите, където е поставена първата доза.

Кабинетите в областта обаче ще работят по график по време на празниците, обявиха от РЗИ.

Заявилите желание за имунизация с РНК ваксина през електронната платформа могат да се обръщат в посоченото работно време в съответните имунизационни кабинети.

В МЦ „Медикъл“ –Димитровград,  записаните през електронната платформа или тези за които предстои да им бъде извършено поставяне на втора доза ваксина във времето от 30-ти април до 4-ти май, ще бъдат имунизирани на 5-ти май, а тези, които са в график на 6-ти май, ще бъдат имунизирани на 7-ми май от 8 до 17 часа.

На 5-ти и на 7-ми в същото работно време ще действа „зелен коридор“ в Центъра в Димитровград за лица, желаещи имунизация  с РНК ваксината на Пфайзер. Предварително записване не е нужно.

Временният имунизационен пункт в МЦ „Свиленград“ ще работи на 5-ти и 7-ми май от 13 до 16 часа.

В тези дни ще се имунизират лицата, подлежащи както на втора доза ваксина, така и тези, които решат да ползват възможността през „зеления коридор“.

В МБАЛ-Хасково имунизациите с втора игла, както и ваксинацията на записаните през електронната платформа, ще са на: 30-ти април, 1-ви, 4-ти, 5-и, 7-и, 8-и и 9-и май от 9 до 13 часа.

На 1-ви и 8-и май, във времето от 9 до 15 часа, се обявява „зелен коридор“.

В МБАЛ „Хигия“ в Хасково ще се имунизира срещу Ковид на 4-ти, 5-и, 7-и и 8-и май от 9 до 12 часа.

В тези дни ще се имунизират лицата само, които са за втора доза ваксина, както и записаните през електронната платформа за РНК ваксината на Пфайзер.

Пунктът в СБПЛР в Любимец  ще работи на 30-и април и 1-ви май от 9 до 13 ч.

В тези дни ще се имунизират лицата подлежащи на втора доза ваксина.

Тези, които имат втора игла за 4-ти и 6-и май ще бъдат имунизирани на 7-ми между 9 и 13 часа.

На 5-и и 7-и май в същото работно време е обявен „зелен коридор“,  без предварително записване.

В имунизационния пункт на РЗИ в Хасково ще се работи  за поставянето на втора доза на: 30-и април, на 1-ви, 3-ти, 4-ти, 5-и, 7-и, 8-и и 9-и май от 9 до 15 часа.

На 5-и май от 9 до 15 е обявен „зелен коридор“ за лица, желаещи имунизация с РНК ваксината на Пфайзер.

В кабинета на РЗИ в Харманли втора доза ще се поставя  на: 30-и април и на: 3-ти, 5-и, 4-ти, 6-и, и 7-и май от 9.30 до 15 часа.

На 6-и и 7-и май от 9.30 до 15 ч. се обявява „зелен коридор“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ми
  Мистър Сенко от Балкана
  3 -12
  13:28, 30 апр 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 2
  Мистър Сенко, ела при мен, аз съм компетентен орган, ще те спася
 • 3
  Дп
  Дпс Хасково
  8 -9
  14:26, 30 апр 2021
  На следващите избори ще имаме двойно повече депутати. Да е жив и здрав Слави Трифонов. Много балъци има. За тва и рибари има.
 • 4
  Бс
  БСП Хасково
  8 -3
  20:22, 30 апр 2021
  Във всеки кабинет и по един поп да има за упокойния на миряните!
  • Да
   да
   7 -3
   21:37, 30 апр 2021
   Е той попа ще влезе в действие няколко месеца по късно
 • 5
  Не
  Непукиста
  1 -1
  07:47, 1 май 2021
  Бсп колкото хора избихте вие в лагерите, още няма такъв вирус да ви засенчи.
  А дупесе-то за вас и в турция не искат да гласуват.
  А гробските тролове вият на умряло!-за коет могат да сърдят само на ологофреннна от Банкя.
 • 6
  Чо
  Чочо
  0 0
  22:00, 1 май 2021
  БРАВО НА д-р Христов от УНГ отделение - намерил си е ново призвание ВАКСИНАТОР.Като няма УНГ отделение и това е призвание!!
 • 7
  Чо
  Чочо
  0 0
  22:03, 1 май 2021
  БРАВО НА д-р Христов от УНГ отделение- намерил си е ново призвание ВАКСИНАТОР.КАТО няма УНГ отделение и това е нещо!!Ха ха голям смях!

Хороскоп за 13.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
13 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
13 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
13 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
13 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
13 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
13 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
13 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
13 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
13 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
13 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
13 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
13 май 2021
Последни новини