От х:

Днес в x:

Удължават извънредната епидемична обстановка в страната

На Министерски съвет утре ще приемем удължаване на пандемичната обстановка - продължаваме да мислим отговорно, въпреки мотаенето на президента. Това съобщи премиерът в оставка Бойко Борисов. 

Днес представители на най-големите туристически сдружения и туроператори в страната са на среща с Борисов, за да обсъдят проблемите, свързани с предстоящия летен сезон. На срещата присъстват още министрите в оставка проф. Костадин Ангелов и Марияна Николова.

Ангелов уточни, че се обсъждат 3 варианта за влизане в страната: с ваксинационен сертификат: стига ваксината да е призната от СЗО, ние ще я признаем, уточни здравният министър в оставка; с отрицателен PCR тест или с отрицателен антигенен тест и с документ за преболедуване през последните 6 месеца. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    3,
    3,14
    4 -3
    12:02, 27 апр 2021
    Пак Президента му виновен на Боко!Абе,ЧОВЕКОПОДОМНО,устата ти е виновна,защото не знае какво да говори, плюс многото ПКП-които в главата нямат нищо и не могат да проумеят,що за калпава стока си!
  • 2
    Из
    измамника тулуп
    2 -3
    12:42, 27 апр 2021
    За да му вярват. Е сложил зад гърба си една две икони и един голям кръст. Измамника и представа си няма ,че това ще го платят наследниците му. Писано е

    "Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди" (Изход 20: 5-6).
Последни новини