От х:

Днес в x:

Спипаха пиян водач без книжка да шофира мотопед без табела

47-годишен водач е заловен за четири нарушения на пътя, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Мъжът е хванат да управлява мотопед без регистрационна табела в Тополовград. Водачът е тестван и с дрегер, който отчел наличие на 0,93 промила алкохол. При справка е установено и, че е изгубил правоспособност и управлява в условията на повторност с влязло в сила наказателно постановление. Съставени са му 4 акта по Закона за движение по пътищата. По случая е образувано бързо производство в Районното управление в Тополовград.

Същото производство е заведено и в Районното управление в Димитровград срещу водач, шофиращ след употреба на дрога. В ареста е пренощувал 36-годишен, заловен да управлява Ауди след употреба на кокаин, потвърдено с техническо средство.

В управлението в Хасково е образувано досъдебно производство затова, че снощи около 21 часа на пътя между селата Войводово и Орлово е станала катастрофа с материални щети. 20-годишен водач на Фолксваген, при неправилна маневра при разминаване е ударил товарен автомобил Форд, шофиран от 49-годишен хасковлия. Дрегерът отчел наличие на 1,85 промила у младия водач, който е задържан.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ки
    Киро
    1 -1
    12:30, 30 мар 2021
    Айде оправдахме си съществуването..Абе как ви плащат за това....едно и също години на ред пишете.Няма ли други новини?
Последни новини