От х:

Днес в x:

Митничар от мобилните групи начело на ГКПП „Капитан Андреево“

Служител от мобилна група към Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ пое началническия пост на ГКПП „Капитан Андреево“.

Цонко Димитров е назначен на принципа на ротациите на ръководните длъжности в Агенция „Митници“, уточниха от Свиленградското митническо звено.

Димитров познава добре работата на най-големия сухопътен граничен пункт в страната, тъй като преди година е бил част от мобилните групи по границата ни с Турция.

От звеното на митницата в Свиленград съобщиха още, че към днешна дата няма опашки от чакащи тирове на „вход“ и „изход“. Обработените возила за последните 24 часа са 2498. 1356 от тировете са навлизане от Турция в България, останалите са на изходящото трасе на българския граничен пункт. Въпреки че се работи на пълни обороти, ситуацията с натрупването на камионите от двете страни на българо-турската граница отпреди няколко месеца бе решена, след отварянето на голям паркинг с капацитет 600 места , непосредствено преди пункта Капитан Андреево. В близост се строи още един паркинг, който тотално ще реши проблема с чакащите тирове по границата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Мишо
    1 -1
    14:03, 30 мар 2021
    Откъде е тоз герой мобилка? Мобилките много ги лансират от София, защо ли?? Защото имат пряка врътка ли? Грешка, думата е "връзка".
    • Ти
      Тишо
      0 0
      15:59, 30 мар 2021
      Още един тъп каунь си каза думата
Последни новини