От х:

Днес в x:

Гергана Кръстева: стартираме още една дигитална платформа, имаща за цел да улесни общуването с вас

"Намери хора, които да "дърпат" заедно с теб, защото сам можеш да правиш малки крачки, а големите се правят с добър екип!". Това е девизът на кандидат-депутата Гергана Кръстева от коалиция ГЕРБ - СДС. С тези думи г-жа Кръстева ни посреща на стартиралия днес личен уеб сайт, предназначен за предизборната кампания за Парламентарни избори 2021г.

Кръстева поясни: "От днес стартираме още една дигитална платформа, имаща за цел да улесни общуването с вас. В нея, освен че ще можете да проследите от близо как протича цялата ми кампания, ще имате и възможността да се запознаете и с намеренията, политиките и активностите ми.

Желанието ми е да накарам повечето активни, критично мислещи млади хора да изградят адекватна позиция и до 4 април да са убедени както в избора си, така и в моята подкрепа.

Позитивния и градивен дух на кампанията ми е недвусмислено подкрепен от действията на екипа и предизборния щаб."

Тази предизборна кампания е ново предизвикателство за политиците поради пандемията с COVID-19 и възпрепятстването им за близък контакт с избирателите. Поради ограниченията, те биват все по-иновативни и залагат на информационните технологии, за да се приближат до активната част на обществото и да привлекат със своите идеи и личности симпатизанти, които да ги последват и подкрепят на 4 април във вота за народни представители. Сайтът на Гергана Кръстева е мястото, на което тя представя себе, своите цели и идеи, мястото чрез което ще общува с избирателите на едно ново информационно ниво.

В сайта може да се информирате за политиките и позициите, които заема кандидат-депутатът от Димитровград, както и да прочетете нейната биография. Има раздел за новини, както и контакти с кандидат-народния представител от Коалиция ГЕРБ - СДС с номер 28 за коалицията и 103 за лична преференция.

Ето линк към сайта:
https://gerganakrasteva.info/

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини