От х:

Днес в x:

Жълт код за Хасково за валежи

Хасковска е сред областите в страната, оцветени на метеорологичната карта с жълто. Повишената степен е за опасно време, заради снеговалежите.

По-студен въздух нахлу в сряда срещу четвъртък и температурите в цялата страна паднаха рязко.

В региона на Хасково до обяд снеговалежите ще продължат, снежната покривка ще се увеличава. С умерения североизточен вятър остават условията за преспи и навявания. В следобедните часове се очаква снеговалежа да премине в дъжд.

През деня температурите ще достигнат до 6 градуса, сутрешните ще са до минус 5.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    гост
    0 0
    11:38, 12 мар 2021
    Герб_сдс или Републиканци, а за дс от бкп може би, защото са вдовици велизар Енчев... Ние сме за ЕС и САЩ... И за юрист ката от града на доган агоо, от мвр ВМВО или за Илия Илиев... Българина от 30 години го превърнахте на клошар, а на доган тарторите от kzj, ги тачат, 30 години само доган амет ги назначаваше, а ми били права и свободи. И затово днес са от неговата черга всички по места, нищо против тях, но много викат удрят асансьора, да им купи къщи, нали носят на баща му кръвта. 10 г с ц.. Мъки, проститутки, сега си гледат децата, що да работят, нищо общо нямат от балкана, нагли са мъж и жена с две, на ход може и 3,лошо няма, но е редно да се съобразяват с живущите. Хасковските са по интелигентни, но тези са по зле от проститутките, майка и дъщеря с дете. Поне само през нощта проблем. За нас е без значение, кой ще е на власт. ТЖивков лош, а ц. Махала все се бутат в жилищата на бай тошо. Строени за интелигентни и умни ченгета, а днес е обор. Простотия до шия.
Последни новини